Topp med Tropp i Rola turnfest 2018.

Postet av Moss Turnforening den 28. Mai 2018

Rola turnfest vel gjennomført for Troppsgymnastene i Moss turn.

Våre flotte rekrutter Tuva I. Hansen, Vilde Vikanes, Pernille Lande, Mathilde Randby, Ingvil Skaar, Charlotte Paasche, Ma-Li Kavli, Maia R. Eide og Tuva R. Eide turnet supert. Lag 2 ble nr. 25 av 57 lag i tumbling (matte) og 37 i trampett.

Lag 1 manglet 3 gymnaster på laget og hadde ingen mulighet til å plassere seg høyt dessverre. Likevel turnet de flott, fikk god konkurransetrening og mye applaus.

Seniorlaget Karen S. Pedersen, Martine Lang Nilsen, Kristine Odseid Bjerk, Sarah Hamilton, Robin Sosnowski, Trygve Butenschøn og Vetle Vikanes tok overraskende og gledelig sølv i tumbling og bronse i trampett. Gullet gikk velfortjent til suverene Oslo turn.

Juniorjentene Oline ter Haar, Miriam Bjørk, Ma-Li Kavli, Mari Hamilton, Sarah Hamilton, Rakel Nyquist og Elise Næss turnet seg til 17.plass i trampett av 41 lag og 20.plass i tumbling.  Alle gymnastene vår gjorde en flott innsats, og mange har mye bra på gang for neste sesong.

En fin helg i Holmen......

Foto og Tekst:  Hege O. Bjerk

Fine øvelser av K1 jentene.

Postet av Moss Turnforening den 14. Mai 2018

Bra øvelser av jentene fra Moss turn i Norges cup 2, og i Unni & Haralds Pokal. Victoria Mikalsen (11 år) ble nr. 13 av 41 gymnaster, Benedicte Olsen (klasse 1 -13/14år) nr. 12 av hele 95, og Thea S. Olsen (klasse 2 - 15/16år) nr. 6 av 29 gymnaster i Norges cupen i Asker. Veldig bra gjennomført av dem alle.

I Unni og Haralds pokalkonkurranse konkurrerer alle etter internasjonalt reglement.

I tillegg deltok det gymnaster fra Sverige, Finland, Danmark og Polen

Alle jentene gjorde bra øvelser i alle apparter. Annika Hegreberg ble nr. 20 med 39,70p, Benedicte Olsen nr. 25 med 38,15p, Emma Hegreberg nr. 26 med 38,10p og Oline Rolfsøn nr. 27 med 37,9p.

Veldig tett blant våre gymnaster, som ble nr. 6 i lagkonkurranser.

Dette var en fin gjenomkjøring før NM junior som er i juni.

Foto og tekst:  Hege O. Bjerk

Bra resultater i Alpha Factor Trophy

Postet av Moss Turnforening den 4. Mai 2018

Bra innsats av Mossejentene under Alpha Factor Trophy konkurransen i Nedre Glomma 27./28.april, som ble toppet av sølv og bronse til søstrene Emma og Annika Hegreberg i bomfinale.

Gymnaster fra Norge, Sverige, Danmark og Finland deltok i denne konkurransen.

Victoria Mikalsen ble nr. 10 i den yngste klassen med 27p., selv med deltakelse i bare tre apparater. Flott innsats. :-)

Elise F. Næss ble best av våre jenter i klassen modifisert FIG jr. klassen med en fin 12.plass av 26 gymnaster. Sarah Hamilton nr. 18 og Silje Thorum nr. 22.

I FIG jr.klassen (internasjonalt reglement) turnet Benedicte Olsen, Annika Hegreberg, Oline M. Rolfsøn og Emma Hegreberg. Alle gjorde mange flotte øvelser, men best denne gang var Annika Hegreberg med en solid 5.plass sammenlagt.  Storesøster Emma fulgte etter på 9.plass, Benedicte Olsen på 10., og Oline Rolfsøn på 12.plass. Hederlig innstats av alle jentene, men kun Annika og Emma kom videre til finaler på søndagen.

Etter god turning ble det en flott sølv og bronseplass i bom, samt god øvelse også i skranke for Annika. På toppen stod Karine Magnussen fra Nedre Glomma turn, så hele premiepallen var fra Østfold krets.  Emma var også reserve i hoppfinale.

En fin turnhelg igjen for jentene fra Moss turn, og gøy å delta i en konkurranse med gymnaster fra hele Skandinavia.

FOTO OG TEKST: Hege O. Bjerk