Kretskonkurranse Trøgstad 21.4.2018

Postet av Moss Turnforening den 21. Apr 2018

Mange fine øvelser av Moss turn`s jenter i Trøgstad, hvor Emine Flesjø (8år), Tuva Irene Hansen (9år) og Madeleine Ringsby (10år), turnet seg til lagseier i den yngste klassen.

Tuva Rodal Eide, tok en flott 3.plass i klasse 11 år og hadde den høyeste bomkarakteren av alle i klassen.  Aja Fataou Marenah, Lisa Garsnaas Johansen og  Marthe og Signe Wiggen turnet sin aller første kretskonkurranse, og alle gjorde en strålende debut. Imponerende hva de har lært på kort tid.

I klasse 12 år ble det flott 2.plass og sølv til Maia Rodal Eide etter jevnt bra turning i alle apparater og en særlig fin øvelse i skranke.

Bendicte Olsen stakk av med gullet i klasse 1 (13-14år), og det på sin egen bursdag!  :-)
Hun ble overrasket med bursdagssang under åpningen av konkurransen, og hadde også en sportslig god dag på Turnlåven med dagens høyeste sammenlagtresultat uansett klasse.  Gratulerer til Benedicte!!
Annika Hegreberg ble nr. 2, Elise F. Næss nr. 4 og Mari R. Hamilton nr. 5. i denne klassen. Annika kjørte en skrankeøvelse med høy vanskelighetsgrad og høyeste karakter til henne i skranke av alle klasser. 
Elise gjennomførte bra øvelser i alle appareter og fikk ny pers i frittstående.  Mari turnet jevnt bra i alle apparater, og med spesielt fin stil i bom.

Emma Hegreberg vant klasse 2 (15-16år) og hadde også konkurransens høyeste bomkarakter med 14.3p.  Emma sliter med en skade, så flott gjort å oppnå slike resultater.
Oline Rolfsøn ble nr.2 og turner som alltid stilrent og i hopp utførte hun en flott tsukahara. til høy karakter. Silje Thorum ble nr. 4., og klarter stadig oppover med forbedret stil og vanskelighetsgrad.

Lag konkurransen i klasse 11-12årsklassen ble vunnet av Nedre Glomma turn, mens Moss turnforening tok laggull i klasse 1,2,3.  

En flott dag på Turnlåven i Trøgstad for Mossegymnastene. 


Resultatliste ligger under RESULTATER i hovedmenyen.


FOTO OG TEKST: Hege O. Bjerk





K2 gymnastene i Rola Turnfest

Postet av Moss Turnforening den 16. Apr 2018


Første konkurranse i 2018 og med helt nytt reglement, var det med en viss spenning trenere Marius og Hege reiste til Rola turnfest med 10 gymnaster.

Maia (12år) og Tuva Eide (11år) konkurrerte på lørdag og begge hadde nye frittståendeøvelser med musikk som de gjennomførte strålende. Ingen av jentene med nytt program med musikk har prøvd dette på et frittsåendegulv før, så det var spennene å se om de husket å gå i riktig retning. De klarte seg helt fint, men det er litt ekstra stress for dette.   
I bom var begge jentene bunnsolide og Tuva fikk 13.25p med ett fall og Maia 13.30p, som er supert og helt på høyde med de aller beste i klassen.  
Tuva hoppet flott stift til stående, mens Maia hoppet et fint overslag på hest.
Skranke ble også gjennomført med fin stil av begge jentene.
Maia endte sammenlagt på 20.plass og Tuva på 22.plass av hele 86 gymnaser i klassen. Flott!!

Lørdagskvelden var det Taco og deretter bowling, hvor Marius knuste oss andre... Overnatting i Fjellhallen var også sosialt og hyggelig.


Søndag startet de yngste i første pulje og Emine (8 år) gjennomførte sin beste konkurranse så langt. Flott stil, og lite trekk i alle apparater. Veldig bra!
Tuva Irene gjennomførte også solide øvelser og leverte også et flott frittstående med musikk for første gang.  
Disse yngste gymnastene rangeres ikke,men jentene gjennomførte en super konkurranse.


Søndag ettermiddag var det de eldste jentene sin tur. De startet i skranke hvor Oline satt standarden med en solid øvelse med veldig lite trekk.
Hedda gjorde også sin nye øvelse bra, og begge jentene turner meget stilrent. Mari turner som alltid rent i skranke, men et par stopp trakk litt ned. Sarah gjorde en bra øvelse, og klarte "nesten" å komme i mål med et vanskelig element. Dessverre ble det stopp og litt rot, men likevel bra karakter for begge jentene.
Elise toppet det hele med en flott gjennomført øvelse om den 5.beste skrankekarakteren i konkurransen av hele 62 gymnaster. K2 jentene har få treningstimer og særlig i skranke, så dette var imponerende av dem alle.

Bomøvelsene bar mer preg av usikkerhet, og her trengs det konkurransetrening. Likevel var det mye positivt å jobbe videre med.
Frittstående gjorde alle jentene bra, selv om de ikke har turnet på et frittståendegulv siden siste konkurranse for 5 måneder siden.
Sarah hadde høyest karater denne gangen av jentene på K2 og med 13,2p hadde hun den 9.beste poengsummen i frittstående av alle i konkurransen. 
Oline og Hedda hoppet flotte overslag på hest for første gang i konkurranse, og hele laget hoppet gode hopp.

I denne konkurransen konkurrerte alle stigeturnerne mot hverandre, og ikke delt opp i klasser som vanlig. Jentene konkurrerte derfor her med gymnaster fra 13 år og oppover uansett alder.

En fin sosial helg samt sportlige resultater å være stolte av for både gymnaster og trenere. En flott gjeng å dra på tur med.

Fullstendige resultatlister finne i hovemenyen på hjemmesiden her.



FOTO OG TEKST: Hege O. Bjerk



Flott konkurransestart for Troppsgymnastene

Postet av Moss Turnforening den 16. Apr 2018

Flott gjennomført av Troppen i den første konkurransen i 2018. Delt 1.plass til rekruttene i tumbling og 3.plass i trampett. Erik, Gabriel og Sigurd deltok i sin aller første konkurranse, og fikk en skikkelig pangstart sammen med rekruttjentene! 🥇Rekruttene våre er i god utvikling, og det er særlig moro at vi har fått opp flere gutter. Da vi ikke trener på riktig type tumblingbane i Moss turn krevde det litt tilvenning under oppvarming til det nye underlaget. At de klarte å ta 1.plass i tumbling likevel er imponerende. 👏👏 Mosseturnerne har god stil og får lite trekk.

Senior mix troppen fikk god motstand i troppen fra Nedre Glomma, og de endte med en førsteplass i hvert sitt apparat. Veldig gøy at det er flere seniortropper i Østfold. 👍

Fremheves bør Martine, som lærte seg en helt ny serie uken før konkurransen, og som gjenomførte med glans.  Sarah hoppet sporty inn i siste liten da Henriette dessverre ble syk, så vi kunne stille fullt lag. Troppsturn krever at alle jobber sammen, og Troppen viste stor lagånd og flott innsats.

På rekruttlaget deltok: Erik, Sigurd, Gabriel, Ingvil, Wenche, Mathilde og Ma-Li.
På seniorlaget deltok: Martine, Rakel, Sarah, Trygve, Robin og Vetle.
Trenere: Ann Katrin og Hege

Troppen skal i konkurranse igjen senere i mai, og fikk god konkurransetrening nå. Da skal det stilles med lag både i rekrutt, junior og senior. 😀




FOTO:  Hege O. Bjerk og Ann Katrin Reinnel
TEKST:  Hege O. Bjerk



Vårens dugnad - Moss turn

Postet av Moss Turnforening den 13. Apr 2018

TIL ALLE VENNER I MOSS TURNFORENING!

TID FOR SALG AV ÅRETS SPORTSLOTTERI 2018

Idrett er gøy for barn, ungdommer, voksne, trenere, foreldre og foresatte. Medlemskontingent, treningskontingent, verdifulle private bidrag og kommunalt tilskudd er midlertidig ikke nok til å dekke alle utgifter. Utover disse faste tilskuddene er derfor dugnad viktig inntektskilde for turngruppa.

Når du selger disse Sportsloddene bidrar du til et meningsfullt fritidstilbud. Vi håper du kan investere noen små timer i dette viktige arbeidet for Moss Turnforening. For dere foreldre eller medlemmer kan denne innsatsen være deres takk til klubben som tilrettelegger for sunne og glade aktiviteter.

Det vil bli delt ut 10 Sportslodd for ett barn, og 15 lodd for de som har flere barn i foreningen. 

Sportsloddene hentes følgende tider:

Gymnaster på Verket

Onsdag 18.04.18 kl. 17.00 og

Mandag 23.04.18 kl 17.00.

Verket skole

Gymnaster på Kirkeparken

Tirsdag 17.04.18  kl 17.00 og

Torsdag 26.04.18  kl 17.00

Kirkeparken

 

Beløpet som skal innbetales er 300,- kr for 10 lodd og kr. 450,- for 15 lodd.    Innbetalingen skal gjøres til Moss turnforening`s konto nr.  1638.20.73847  innen 15.mai 2018.

Takk for sportslig innstilling til en økonomisk dugnad for klubben og lykke til med salget J

 

For Moss Turnforening
Vennlig hilsen

Styret