Ny daglig leder og ny mailadresse til Moss turn

Postet av Moss Turnforening den 18. Jun 2018

NB!!

FRA 1.JULI  skal ny mailadresse benyttes ved henvendelse til Moss turnforening`s nye daglige leder Jane Landberg.


Det er mossturnforening@gmail.com






Bra gjennomført i NM junior!

Postet av Moss Turnforening den 18. Jun 2018

Benedicte Olsen fra Moss ble nr. 22 av over 60 gymnaster som deltok i Norgesmesterskap for junior kvinner.  Gratulerer til Benedicte og trenere.

Det var høy standard i konkurransen, og Moss stilte med fullt lag som plasserte seg som nr. 8.

Oline Myhre Rolfsøn ble nr. 30, Annika Hegreberg nr. 38, Thea Skalstad Olsen nr. 41 og Emma Hegreberg nr. 43.  Bra prestert av alle sammen.

Fullstendige resultater finnes i hovedmenyen.





Sesongens siste kretskonkurranse.

Postet av Moss Turnforening den 11. Jun 2018

Moss turnforening konkurrerte med gymnaster både fra Konkurranseparti 1 og 2 i sesongen siste kretskonkurranse.  Alle våre yngste gymnaster Emine Flesjø , Tuva Irene Hansen, Madeleine Ringsby og Vanessa Engebretsen har hatt bra fremgang denne sesongen og viste frem solide øvelser i Nedre Glomma. Gode fremtidsutsikter for Moss turn med flott rekruttering.

I klasse 11 år var Viktoria Mikalsen best av alle med 42,60p. Sølvet gikk til Aja Fatou og bronsen til Tuva Rodal Eide.   Marthe Wiggen, Lisa Garnaas Johansen og Signe Wiggen fulgte på de neste plassene. Det deltok 10 jenter i klassen.

I Klasse 12 år ble det dobbelseier til Nedre Glomma turn, og en flott 3.plass til Maia R. Eide fra Moss med 44,35p av 6 gymnaster i klassen.

Jentene fra Moss turn ble også beste lag i klasse 11-12år.

Klasse 1 (13-14år) år ble vunnet av Stina Elvestad fra Trøgstad med 53,55p, tett fulgt av Benedicte Olsen fra Moss med 53,00p. Bronsen gikk her til Elise F. Næss med 49,7p. Det deltok 5 gymnaster i klassen.

Klasse 2 ble dominert av Moss turn som deltok med 5 av 6 gymnaster. Oline Rolfsøn stakk av med seieren med 53,65p og dagens høyeste sammenlagt poengsum. Sølvet gikk til Thea S. Olsen og bronsen til Emma Hegreberg. En full premiepall med Mossejenter. Flott gjort! Silje Thorum og Oline ter Haar tok 5. og 6.plassen i klassen.

Annika Hegreberg som nettopp har fått plass på juniorlandslaget, ble nr. 2 i FIG juniorklassen etter Karine Magnussen i Nedre Glomma.

I tilegg ble trener Liliana Buer hedret for sin innsats i uoffisielt Veteran Em av kretsrepresentant Birgit Vallestrand. 

En del av jentene skal delta i NM junior neste helg, og fikk en god gjennomgang av sine øvelser før det.

En fin dag for Moss turn!


Resultater 11år + ligger i hovedmenyen på siden her.  Resultater for de yngre kan ikke offentliggjøres.


Tekst og foto: Hege O. Bjerk




PÅMELDING HER FOR HØSTENS PARTIER.

Postet av Moss Turnforening den 8. Jun 2018

Det vil legges ut en link for påmelding til høstens partier på siden her 15.juni.

Gjelder helt nye medlemmer.

Alle som skal melde seg på må ha lest våre retningslinjer for påmelding som ligger i hovedmenyen på siden her, og godtar dem ved påmelding.

Oversikt over våre partier, tider og priser finnes i hovedmenyen.


KLIKK PÅ LINKEN HER:

http://medlem.gymogturn.no/por...

FOR Å ÅPNE SKJEMAET, OG FYLL UT ALLE FELTENE.


Påmeldingene registreres automatisk og legges inn i hht. dato og tidspunkt for registrering.


På partiet apparat turn jenter 6+ er der kun få plasser ledig, da det har vært stor intern overflytting fra våre andre partier.

Vi har derimot plass til mange jenter og gutter på partiet Trampett og tumbling fra 8år+ som er god grunntrening og hopp i trampett og turn på oppblåsbar matte med unge engasjerte trenere.

For de yngre har vi også ledige plasser på Idrettens grunnstige som er lekbetonet innføring til turn.  For gutter og jenter fra det året de fyller 5 til året de fyller 8 år.

Voksne herrer og damer kan melde seg på våre trimpartier.


Det vil bli sendt ut beskjed på mail så raskt vi klarer om dere får plass, eller settes på venteliste. 






Gymnastikkfestival 2018

Postet av Moss Turnforening den 4. Jun 2018


Årets Gymnastikkfestival ble holdt i Sarpsborg.

Moss turnforening deltok med gymnaster fra partiene Troppsturn, Apparat turn jenter, Trampett og tumbling og Konkurranseparti 1 og 2  i skjønn forening.  
Alle turnet på lag sammen på Gymnastikkfestival, og store og små representerte Moss turnforening på en flott måte. En herlig gjeng å være på tur med!

Guttene hadde eget opplegg i år med parkour, discgolf m.m., mens jentene prøvde ut hip hop, cheerleading, ackro rock`n roll m.m.

Lørdag kveld var det "konkurranse" i Troppsturn på alle nivåer.  Vår egen trener Marius ble sporty med på "old boys lag" satt sammen av trenere fra flere foreninger.  Til stor underholdning for alle!  

Moss stilte med 2 rekruttlag og 1 senior mix lag, som alle turnet flott. Det var en uhøytidelig konkurranse med BRA-BEDRE-BEST, og vårt ene rekruttlag oppnådde BEST i trampett som ett av få lag.  Stor stas!!  Noen hadde aldri deltatt i Troppskonkurranse før, og det var utrolig varmt i hallen. Alle ga likevel full innsats, og hadde det moro!!

I showet på søndag hadde Moss og Rygge turn en oppvisning sammen i Trampett og tumbling med blanding av breddeturnere og apparatturn konkurransejenter.  Det var moro!
!Alle våre gymnaster var ute på gulvet med en eller flere oppvisninger, fra gymnaster på 6 år til Troppsturnpartiet som hadde eget show som de hadde øvd inn på rekordtid. :-)

Henriette Schaerr, Vetle Vikanes, Karoline O. Bjerk og Kristine O. Bjerk fikk gullmedalje med krans for deltakelse på 7 gymnastikkfestivaler.  Den ble ble høytidelig delt ut av leder i kretsen. 

Selv med varme klasserom til overnatting, køer til matservering og en hall uten aircondition, har det vært en flott og sosial turnhelg.  :-)

KLIKK PÅ LINK FOR VIDEO:

https://www.facebook.com/elisa...



Tekst og Foto: Hege O. Bjerk




Våravslutning med konkurranse for apparatpartiet

Postet av Moss Turnforening den 1. Jun 2018

Jentene på apparatpartiet avsluttet vårsesongen med en turnkonkurranse. 

Dette var den første konkurransen for dem, og det var imponerende å se hvor bra de gjennomførte øvelsene sine. De har ikke hatt særlig lang tid til å øve, men tok det igjen i innsats. 

Alle fikk diplom, og i tillegg ble det pokal på beste stil og strekk i hvert apparat. Disse pokalene gikk til Ingvil Skaar i hopp, Sanna Wiborg i skranke, Lela Petrine Mjøen i bom og Sofie Maribel Ericsson i matte. 

Gratulerer til alle jentene og ekstra hurra for de som vant pokal i tillegg. Takk også til alle de flotte trenerne på partiet som trofast har stilt opp på treninger for å lære bort turn til gymnastene våre, og som også steppet inn som dommere i konkurransen. 

GOD SOMMER TIL ALLE!!

Hege :-)