Trenere søkes

Postet av Moss Turnforening den 1. Aug 2018

MOSS TURNFORENING SØKER TRENERE OG HJELPERE.


Vi ønsker å tilby best mulig treningsforhold for våre gymnaster, og er alltid på utkikk etter trenere til våre partier.

Er du tidligere eller nåværende turner, eller kanskje du vet om noen andre som har kjennskap til turn?  Tips oss i så fall snarest på mossturnforening@gmail.com   

Vi er også interessert i å komme i kontakt med foreldre som kan hjelpe til, og som ikke nødvendigvis har bakgrunn i turn.  Vi trenger hjelp med bl.a styrketrening, og de viktige grunnleggende øvelsene hvor mange foreldre har mye å bidra med. 

På Idrettens grunnstige ønsker vi oss flere voksne personer til de små håpefulle, slik at hovedtrener kan få bistand til å hjelpe alle.  Mange ivrige barn på denne gruppen som bobler av energi.

Apparatturn for jenter er en stor gruppe, og her trenger vi flere trenere/hjelpere og vikarer. Vi trenger trenere som har lyst til å jobbe 1 eller 2 dager i uken med våre flotte turnere.

På ungdomsgruppen Trampett & Tumbling søker vi spreke trenere / voksne helst med erfaring fra trampett, tumbling eller stortrampoline, eller som kan bidra med styrke og grunntrening + få opplæring i basic turn.  

Dametrimmen vår ønsker også å få utvidet tilbudet sitt, og søker en trener innen aerobic, pilates, Zumba, yoga e.l.

Vi er like interessert i å få kontakt med deg som kan hjelpe til når det passer, som deg som kan tenke deg å være trener fast.

Det er veldig givende å jobbe med alle gymnastene, så ta kontakt!

epost:mossturnforening@gmail.comKommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc