Siste Klubbmesterskap på Kirkeparken?

Postet av Moss Turnforening den 13. Nov 2016

Det tradisjonelle Klubbmesterskapet i Moss turnforening ble arrangert fredag 11.november på Kirkeparken vgs.

Jenter 7-9år fra V: Tuva Irene Hansen (7), Wenche Therese Thon (8), Vanessa Engebretsen (8), Olivia Malmo (9), Vilma Pram Nielsen (9), Tuva Eide (9) og Victoria Mikalsen (9).

Vi gratulerer!!

Det stilte 30 jenter og 1 gutt i årets Klubbmetserskap som kanskje er det siste som blir arrangert på på Kirkeparken vgs. Går alt etter planen holdes neste Klubbmesterskap i egen turnhall!

De aller yngste turnet flotte øvelser, og Victoria Mikalsen (9år) og Vilma Pram Nielsen (9år) hadde til og med frittståendeøvelser ( matte) med musikk, og valgfrie bomøvelser. Det er imponerende av så unge jenter. Alle gymnastene gjorde så godt de kunne, og fikk fin pokal for innsatsen. Jentene i 7-10 års klassen rangeres ikke.

I klasse 11 år ble det 1.plass til Annika Hegreberg (48,5p) etter flott turning med bl.a. skrankeøvelse med dobbel salto i avsprang og en flott tsukahara i hopp.
2.plassen ble kapret av lagvenningen på Konkurranseparti 1 (K1), Benedicte Olsen (47,8p). Hun hadde også klassens høyeste karakter i bom etter en fin øvelse der.
3.plassen tilfalt Ingeborg Pram Nielsen på Konkurranseparti 2 (K2) med 45,2p. 4.plassen gikk til Filipa Gjøsund, og 5.plassen til Hedda Folland.

1.plass og vinner i Klasse 12 år ble Rakel Nyqiust (K1) etter mye fin turning (42,1p) Elise Farstad Næss ble nr. 2 (39,5p), og Mari Hamilton nr. 3. med 37,1p. I klasse 1 (13-14 år) er det mange dyktige gymnaster i Moss turn, og her ble det jevnt mellom K1 jentene i toppen.
Ved konkurransens slutt var det Thea Skalstad Olsen som vant 1.plass (53,9p), med Oline Rolfsøn på 2.plass med 53,1 og Emma Hegreberg på 3.plass med 52,9. Mye flott turning å se av disse jentene, og vanskelige øvelser.
4.plass, Christina Thomassen (46,5p), 5.plass Maria Windstad (44,8p), 6.plass Sarah Hamilton (44,6p) og 7.plass Oline ter Haar med 31p.

Klasse 2 ble vunnet av Matilde Waldermo (48,5p) med stilrene øvelser.

Klasse 3 ble vunnet av Kristine O. Bjerk som egentlig er "turnpensjonist", og Vetle Vikanes vant "åpen klasse". Han har ligget i trening siden i fjor, og kjørte frittstående med musikk og vanskelige volter samt en spennende bomøvelse. :-)

Flott turning av alle våre gymnaster, og takk til foreldre for innsatsen i arrangementet.

Klasse 10 år fra V: Tuva Hatlen, Maren Lyby, Maia Eide, Amalie Frøvik og Sirild Ine Vikan.

.

Klasse 11 år fra V: Benedicte Olsen, Klubbmester Annika Hegreberg, Ingeborg Pram Nielsen, Filipa Gjøsund og Hedda s. Folland

Klasse 12 år fra V: Elise Farstad Næss, Klubbmester Rakel Nyquist og Mari Hamilton.

Vinner av "åpen klasse" Vetle Vikanes og Klubbmester kl. 3 Kristine O. Bjerk.

Klasse 1 fra V: Oline Rolfsøn, Klubbmester Thea Skalstad Olsen, Emma Hegreberg, Christina Thomassen, Maria Windstad, Sarah Hamilton og Oline ter Haar.

Klubbmester kl. 2 : Matilde Waldermo

Vinner av "åpen klasse" Vetle Vikanes og Klubbmester kl. 3 Kristine O.Bjerk.