INNVILGELSE AV SØKNAD

Postet av Moss Turnforening den 27. Nov 2023

SpareBank 1 Stiftelsen Østfold Akershus har mottatt et stort antall søknader. Mange av disse er svært gode, og stiftelsen har måttet gjøre prioriteringer innenfor både formål og økonomiske rammer. Vi har derfor stor glede av å kunne meddele at styret i SpareBank 1 Stiftelsen Østfold Akershus har innvilget nettopp gavesøknaden fra dere:

Moss Turnforening har blitt tildelt 270 000 kroner til innkjøp av Parkour utstyr.

Hva er parkour?
Tricking og Parkour i seg selv er en sammensetting av turn, kampsport og breakdance. Fordelen er at man ikke trenger å følge faste former, men at man får lov til å trene opp mot den stilen/formen man liker. Grenene er nå en offisiell FIG gren i NGTF.

Parkour er kunsten å komme seg fra et punkt til et annet, effektivt og med flyt. Det kan gjøres med for eksempel – cat leap, arm jump, drop jump og wall run.

Parkour er en aktivitet som stimulerer til lek og utforsking. Ved å utforske, prøve og feile vil du lære å time og koordinere ulike kroppsdeler for å forsere hindre.

Parkour er en aktivitet som fenger mange ungdommer, hvor de kan lede og utvikle sin egen aktivitet. Ved å kombinere essensen i Parkour med turnhallen får vi et trygt treningsmiljø som legger opp til styrket mestringsfølelse.

Vi gleder oss!SOMMERCAMP – Moss Turnforening

Postet av Moss Turnforening den 12. Jun 2023

Velkommen til sommerens store happening for barn født 2011 – 2017.

Konkurransepartiet i Moss Turnforening inviterer til en aktiv, morsom og sosial SOMMERCAMP.

Det er voksne til stede under hele sommercampen som tar ansvar og leder all aktivitet i samarbeid med våre dyktige gymnaster. Vi legger til rette for at barn skal få oppleve aktivitet, allsidig lek og trening, samt morsomme opplevelser de sent vil glemme

Alle aktivitetene foregår i vår store turnhall, som ligger i Ordfører Utnes vei 2, 1580 Rygge.

 • Tilbudet er gratis!
 • Tilbudet vil være fra kl.10.00-14.00 alle dager.
 • Barna tar med seg egen matpakke og vannflaske. Vi serverer frukt.
 • Deltagerne trenger ingen forkunnskaper i turn eller annen idrett for å delta.
 • Du trenger IKKE være medlem av Moss Turnforening for å være med.
 • Barna kan melde seg på en av dagene eller være med alle dagene.
 • Max antall deltakere pr. dag er 50.
 • Førstemann til mølla!

Tilbudet vil være følgende dager:

 • Fredag 30.juni
 • Mandag 3.juli
 • Tirsdag 4.juli
 • Tirsdag 25.juli
 • Onsdag 26.juli

Sommercamp åpner for påmelding den 19.juni kl. 09.00. Følg med på: www.mossturn.no eller Moss Turnforenings Facebook side.

Påmeldingskjema Finner du her

Håper du vil være med på vår fartsfylte sommercamp i Turnhallen!


1 Kommentar

Tusen takk til Sparebankstiftelsen DNB

Postet av Moss Turnforening den 4. Jun 2023

I 2020 fikk MOSS TURNFORENING  kr 490 000,- til utstyr til ny basishall for turn. 

En pandemi gjorde at vi først nå i 2023 er i mål med å få kjøpt inn utstyret som sto på ønskelisten. 

Turnhallen har fasiliteter med kvalitet, og er et sted det er lett å ha det gøy med fysisk aktivitet, samtidig som et veldig bra sted å utvikle seg som gymnast. 

 

Tusen takk for at dere støtter idrettsglede! 

Moss Turnforening takker for gavestøtte.Vi har ledige plasser

Postet av Moss Turnforening den 21. Aug 2022

Vi har ledige plasser. Ta kontakt på mail,


2 Kommentarer

Motiverende sesongavslutning for Moss Turnforenings gymnaster

Postet av Moss Turnforening den 12. Jan 2022

De tre foregående ukene har Moss Turnforenings jentegymnaster deltatt på 6 konkurranser med i alt 18 gymnaster i alderen 8-15 år. Sesongen ble avsluttet med internasjonal deltakelse under Mälarcupen i Stockholm. Resultatmessig var høydepunktene disse ukene blant annet en 14. plass til Aja-Fatou Marenah i mangekamp under NM for juniorer og 2.plass for Tuva Hild Hansen i kretsmesterskapet. I tillegg kvalifiserte Tuva seg for bomfinale under Mälarcupen i kamp med noen av de beste gymnastene fra Sverige, Island og Norge. Det har vært motiverende endelig å få konkurrere igjen, og det inspirerer til videre satsning.

Under NM for juniorer på Sotra (23.-24.10) stilte Moss Turn med 7 jenter: Tuva Westgaard Holther (13), Vanessa Engebretsen (13), Marthe Wiggen (14), Signe Wiggen (14), Tuva Rodal Eide (14), Aja-Fatou Mareneah (14) og Maia Rodal Eide (15). Det var rekordstor deltakelse med 109 gymnaster og 20 deltakende lag. Følgelig var det små marginer som skilte gymnastene og klubbene. Laget endte denne gangen opp litt midt på treet med en 10.plass. Flere av jentene hadde ikke helt fullklaff på sine øvelser, men det var mange gode enkeltapparatprestasjoner å spore. Klart best av våre ble Aja med en 14.plass i mangekamp, på tross av et fall fra bommen. Hun tok også og en 7.plass i frittstående. Aja har denne høsten hatt stor fremgang hevdet seg blant de aller beste under tre nasjonale konkurranser og vært foran flere jenter som er inne på juniorlandslaget. 

Moss turns rekrutter (11-12 år) deltok også nasjonalt i Stavanger helgen 16.-17.10 på den nasjonale rekruttkonkurransen. For flere av jentene var dette første konkurranse utenfor kretsen. Med fra Moss var Emilie Bakken (11), Emine Flesjø (11), Astri Akselsen (11), Nela Fugiel (12) og Tuva Hild Hansen (12). Best av våre ble Emine i 11-års klassen, med en fin 15.plass av 58 startende. I 12-års klassen hevdet Tuva seg godt med en 10.plass av 59 jenter. Disse jentene, samt Madeleine Ringsby (13) deltok også de kommende helgene under kretsmesterskap i henholdsvis Asker og Hokksund. Dette var første arrangerte kretsmesterskap i storkretsen Oslo og Viken, og det var selvklart mer krevende og skulle hevde seg enn tidligere. Rekruttlaget markerte seg veldig fint med en 4.plass, kun 2 poeng bak bronsemedaljen. Tuva Hansen utpekte seg spesielt med en super 2.plass i mangekamp, samt seier i hopp.                                                                                                                                                      Med unntak av Tuva Hansen, som var med til Stockholm denne helgen, deltok rekruttene, Madeleine, samt våre aspiranter i sonekonkurranse i Trøgstad den 06.11. For aspirantene var dette deres aller første konkurranse, og de var derfor litt ekstra spente. Deltakende debutanter var Amalie Det ble for alle en kjempefin gjennomføring og erfaring. 

Sesongen ble avsluttet med langtur til Stockholm for den årlige Mälarcupen, som er en internasjonal invitasjonskonkurranse. Grunnet pandemien deltok i år kun de nordiske landene: Finland, Island, Norge og Sverige. Moss turn stilte med fullt lag: Tuva (12) i Youthklassen, samt Marthe (14), Tuva E (14), Aja (14) og Maia (15) i juniorklassen. Alle jentene bidro til tellende poengsummer for laget. Moss turns beste gymnast denne helgen ble Maia med en fin 17.plass av 70 deltakende. Aja kjørte et supert frittstående til 11.0, og var kun 0.35 var finale, men hadde ellers en ikke så god konkurranse denne helgen. I Youth-klassen overrasket Tuva svært positivt med blant annet en kjempefin bomøvelse. På tross av et fall var hun nummer 3 i bom etter lørdagens konkurranse, og fikk dermed turne finale på søndag. Dessverre ble det også et fall her, og 0,3 poeng unna medalje. Uansett en kjempefin prestasjon av Tuva, som debutant i internasjonal sammenheng. 

Det har vært en svært innholdsrik høst i konkurransesammenheng, med mye aktivitet både for gymnaster og trenere. Trenere og dommere under høstens konkurranser har vært Liliana Buer, Vetle Vikanes, Silje Thorum og Åsa Mehus. Nå ser vi fremover mot en treningsperiode med forhåpentligvis en økning i fysisk trening og innlæring av nye elementer før sesongstart til våren. 

 • Liliana Buer