Flott sesongavslutning med medaljefangst for Moss turns gymnaster.

Postet av Moss Turnforening den 22. Nov 2016

Foto: Hege Bjerk


I helgen ble årets siste konkurranse, Norgesfinalen 2016, arrangert i Asker.
Dette er en prestisjefylt konkurranse hvor alle landets kretser konkurrerer mot hverandre lagvis i tillegg til vanlig individuell konkurranse.
Gjennom tre kvalifiseringskonkurranser denne høsten ble Oline Myhre Rolfsøn (13), Emma Hegreberg (13), Thea Skalstad Olsen (13) og Matilde Waldermo (15) tatt ut for å representere Østfold. Dette gjorde de på en utmerket måte.
I 4-kampen (alle apparater totalt) gjorde spesielt Thea en strålende konkurranse, og ble belønnet med sølvmedalje.

2.plass til Thea
Foto: Hege Bjerk


Totalt deltok 7 jenter på Østfolds lag, fra Nedre Glomma og Fredrikshald, i tillegg til Moss turnforening. Lørdagens konkurranse hadde flere lyspunkter. Konkurransen startet fint i skranke med blant annet en solid gjennomkjøring med kjemper og engelskmann med vending av Oline, og en vanskelig øvelse med både overhopp, kjemper og engelskmann med vending av Thea.


Deretter gikk turen til bom. Her var det også mye bra, tross litt klikk for Matilde og Emma, samt et underkjent avsprang av Oline. Best på laget i bom var Thea og Maja fra Nedre Glomma. Thea kvalifiserte seg til finalen som nest beste i sin klasse. Det tredje apparatet, frittstående, ble lagets beste øvelse. Alle kjørte gjennom uten fall eller underkjente elementer. Her ble det finale på både Emma, Thea og Matilde.

Siste apparat, hopp, gikk også fint. Både Emma og Thea stod på sine tsukahara hopp (salto i 2.svevfase). De ble begge belønnet med finaleplass, i tillegg til Matilde som hoppet sine hopp rent og pent.
Totalt sett ble Thea beste gymnast på laget med 54,70 poeng, som holdt til 2.plass og sølv i klasse2. Oline tok en fin 9.plass i klasse1, mens Emma her ble nr.13. I klasse 3 tok Matilde en 9.plass. Kretslaget fra Østfold endte totalt på en 7.plass av totalt 12.

På søndagen deltok de 6 beste i hvert enkelt apparat etter lørdagens konkurranse i hver klasse (klasse 1,2 og 3). Her utpekte Matilde seg med en veldig fin frittståendeøvelse som holdt til bronsemedalje.

3.plass til Matilde.
Foto: Christian WaldermoI hopp var Emma nærmest medalje av våre med en fin 4.plass, kun hundredeler fra bronseplassen. Her ble det også en solid 4.plass til Thea, mens Matilde ble nr.5.


I bom hadde ikke Thea helt dagen med to fall. Hun kjørte derimot solid i frittstående til 13,20 og en 5.plass.
Emma var også nære medalje i frittstående med en vanskelig øvelse med dobbel skru og halvannen skru i avslutning til 14,50 i karakter.
Matilde kjørte en elegant og stilren øvelse, med blant annet halvannen skru i siste volte og mange fine hopp. Karakteren ble 14,35, som ble belønnet med en bronsemedalje.

Fra V: Thea, Emma og Oline
Foto: Liliana Buer

Totalt sett ble det en kjempefin avslutning på et bra konkurranse-år for våre eldste jenter. De har blant annet blitt kretsmestere både i lag og individuelt, har deltatt i NM for juniorer og vunnet Norgescup i lag.

Vi gleder oss og ser frem til 2017, både når det gjelder konkurranser vi skal delta på, og spesielt til å flytte inn i egen turnhall.Siste Klubbmesterskap på Kirkeparken?

Postet av Moss Turnforening den 13. Nov 2016

Det tradisjonelle Klubbmesterskapet i Moss turnforening ble arrangert fredag 11.november på Kirkeparken vgs.

Jenter 7-9år fra V: Tuva Irene Hansen (7), Wenche Therese Thon (8), Vanessa Engebretsen (8), Olivia Malmo (9), Vilma Pram Nielsen (9), Tuva Eide (9) og Victoria Mikalsen (9).

Klubbmestere ble:
Kl. 11 år : Annika Hegreberg
Kl. 12.år: Rakel Nyquist
Kl. 1 (13-14år): Thea Skalstad Olsen
Kl. 2 (15-16år): Matilde Waldermo
Kl. 3 (17 år+): Kristine O. Bjerk
Vinner av "Åpen klasse" : Vetle Vikanes

Vi gratulerer!!

Det stilte 30 jenter og 1 gutt i årets Klubbmetserskap som kanskje er det siste som blir arrangert på på Kirkeparken vgs. Går alt etter planen holdes neste Klubbmesterskap i egen turnhall!

De aller yngste turnet flotte øvelser, og Victoria Mikalsen (9år) og Vilma Pram Nielsen (9år) hadde til og med frittståendeøvelser ( matte) med musikk, og valgfrie bomøvelser. Det er imponerende av så unge jenter. Alle gymnastene gjorde så godt de kunne, og fikk fin pokal for innsatsen. Jentene i 7-10 års klassen rangeres ikke.

I klasse 11 år ble det 1.plass til Annika Hegreberg (48,5p) etter flott turning med bl.a. skrankeøvelse med dobbel salto i avsprang og en flott tsukahara i hopp.
2.plassen ble kapret av lagvenningen på Konkurranseparti 1 (K1), Benedicte Olsen (47,8p). Hun hadde også klassens høyeste karakter i bom etter en fin øvelse der.
3.plassen tilfalt Ingeborg Pram Nielsen på Konkurranseparti 2 (K2) med 45,2p. 4.plassen gikk til Filipa Gjøsund, og 5.plassen til Hedda Folland.

1.plass og vinner i Klasse 12 år ble Rakel Nyqiust (K1) etter mye fin turning (42,1p) Elise Farstad Næss ble nr. 2 (39,5p), og Mari Hamilton nr. 3. med 37,1p. I klasse 1 (13-14 år) er det mange dyktige gymnaster i Moss turn, og her ble det jevnt mellom K1 jentene i toppen.
Ved konkurransens slutt var det Thea Skalstad Olsen som vant 1.plass (53,9p), med Oline Rolfsøn på 2.plass med 53,1 og Emma Hegreberg på 3.plass med 52,9. Mye flott turning å se av disse jentene, og vanskelige øvelser.
4.plass, Christina Thomassen (46,5p), 5.plass Maria Windstad (44,8p), 6.plass Sarah Hamilton (44,6p) og 7.plass Oline ter Haar med 31p.

Klasse 2 ble vunnet av Matilde Waldermo (48,5p) med stilrene øvelser.

Klasse 3 ble vunnet av Kristine O. Bjerk som egentlig er "turnpensjonist", og Vetle Vikanes vant "åpen klasse". Han har ligget i trening siden i fjor, og kjørte frittstående med musikk og vanskelige volter samt en spennende bomøvelse. :-)

Flott turning av alle våre gymnaster, og takk til foreldre for innsatsen i arrangementet.


Klasse 10 år fra V: Tuva Hatlen, Maren Lyby, Maia Eide, Amalie Frøvik og Sirild Ine Vikan.


.

Klasse 11 år fra V: Benedicte Olsen, Klubbmester Annika Hegreberg, Ingeborg Pram Nielsen, Filipa Gjøsund og Hedda s. Folland


Klasse 12 år fra V: Elise Farstad Næss, Klubbmester Rakel Nyquist og Mari Hamilton.


Vinner av "åpen klasse" Vetle Vikanes og Klubbmester kl. 3 Kristine O. Bjerk.

Klasse 1 fra V: Oline Rolfsøn, Klubbmester Thea Skalstad Olsen, Emma Hegreberg, Christina Thomassen, Maria Windstad, Sarah Hamilton og Oline ter Haar.


Klubbmester kl. 2 : Matilde Waldermo


Vinner av "åpen klasse" Vetle Vikanes og Klubbmester kl. 3 Kristine O.Bjerk.2 gull, 2 bronse og en flott konkurranse for K2 jentene i Slemmestad Open.

Postet av Moss Turnforening den 13. Nov 2016

K2 jentene foran fra V: Mari Hamilton (12) og Ingeborg Pram Nielsen (11).
Bak fra V: Elise Farstad Næss (12), Hedda Folland (12), Oline ter Haar (13) og Sarah Hamilton (13).
Bakerst stolt trener Hege Odseid Bjerk.


Jentene på Konkurranseparti 2 (K2), som er en del av apparatpartiet i Moss turn deltok 12.november -16 i vennskapskonkurransen Slemmestad Open, sammen med gymnaster fra Slemmestad, Drammen, Nøtterøy, Horten og Hokksund.

Det gikk over all forventning, og Ingeborg Pram Nielsen (11) og Sarah Hamilton (13) vant sine klasser og endte øverst på premiepallen med en stor og flott pokal. Sarah misset litt i sitt første apparat som var skranke, men samlet seg fint og gjorde bra øvelser i de andre apparatene. I frittstående fikk Sarah poengsummen 13,4 for en flott gjennomført øvelse bl.a med helskru. Det deltok 11 jenter i klasse 1.
Ingeborg gjorde solide øvelser i alle apparter og kører veldig rene, flotte øvelser uten mye trekk. Hun hadde klassens høyeste karakter i hopp med et nytt hopp, og selv med et par fall i bom fikk hun en høy karakter der. I klasse 11 år var det med 18 jenter. Veldig moro med gull til begge jentene! Gratulerer!!

Elise Farstad Næss (12) og Oline ter Haar (13) fikk 3.plass i sine klasser. Elise gjennomførte en flott skrankeøvelse til nest høyest karakter i sin klasse , og tro til med flikk flakk på bom. Hun kjørte også et fint frittstående
Oline kjørte rene øvelser med bra stil, som ble belønnet med gode karakterer.

Mari Hamilton (12) ble nr. 5 og gjennomførte solid i alle apparater, og gjorde det særlig bra i hopp.
Hedda Folland (11) ble nr. 7 og gjorde særdeles bra øvelser i skranke og bom.


Foran fra V: Maren Lyby (10), Olivia Malmo (9), Sirild Ine Vikan (10)og Vilma Pram Nielsen (9).
Bak: trener og dommer Vetle Vikanes og trener Hege O. Bjerk

Våre flinke yngste gymnaster turnet også bra i denne konkurransen, og Vilma gjorde både frittstående med musikk og selvvalgt bomøvelse, som en av få i denne klassen. Hun hoppet også et fint overslag på hest.

Sirild, Olivia og Maren gjennomførte en flott konkurranse med fin stil, og det er god fremgang å se hos dem alle.

Tuva Irene Hansen (7) turnet sin beste konkurranse så langt, med en særlig bra skrankeøvelse.

Det blir moro å se hva alle jentene klarer å lære seg før neste sesong. De er en fin gjeng som har det gøy og sosialt, samtidig som de er ivrige etter å lære mye og jobber godt.

En flott avslutning på konkurransesesongen 2016.


1.plass til Ingeborg i klasse 11 år!

7.plass til Hedda i klasse 11 år.

3.plass til Elise og 5.plass til Mari i klasse 12 år.

1.plass til Sarah og 3.plass til Oline i klasse 1.Det blir turnhall på Solgård skog!!

Postet av Moss Turnforening den 10. Nov 2016

For en fantastisk beskjed Moss turnforening fikk i går ons 8. nov 2016!!!


På vegne av hallgruppen ønsker jeg å takke alle dere som har støttet oss, hatt troen med oss og oppmuntret oss i arbeidet for å kunne etablere egen turn- og basishall.
Det er for barna, familiene, byen og folket her vi gjør dette!
Med samhold, samarbeid, pågangsmot og god tro kan vi få til det meste!

Nå fortsetter arbeidet i en ny retning. Vi går en spennende tid i møte - sammen skal vi skape et felles tilholdssted og noe unikt i Moss!
Vi gleder oss til videre samarbeid med alle dere i Moss turnforening, Moss kommune, Fauna Eiendom As og alle andre som vil bli viktige støttespillere i tiden som kommer.
Dere vil få informasjon så fort vi vet mer konkret om veien og arbeidet videre.

Takk også til alle dere som stilte på foreldremøte tir 7.9!

Ved spørsmål, tips, råd, bidrag osv ta kontakt!

Mvh, på vegne av Hallgruppen;

Anne Farstad
Moss turnforening
Styremedlem - Hallgruppe - Sponsoransvarlig

47668575Hall til Moss turnforening!!

Postet av Moss Turnforening den 9. Nov 2016

KLIKK PÅ LINKEN FOR Å SE VIDEO:

https://www.facebook.com/hwindstad/videos/10210277...


Positive politikere fra Moss og hallgruppa til Moss turnforening med Anne Farstad og Stian Fjellstad i spissen, har i dag vært i det nye hallprosjektet på Solgård skog.

Hallgruppens andre medlemmer skal heller ikke glemmes.
Håvard Windstad, Eli Rudshagen, Eivind Mongstad og Lindi Buer har sammen med de øvrige gjort en kjempejobb for å få dette prosjektet på plass.

NÅ BLIR DET HALL!!
Anne Farstad og Tage PettersenKretskonkurranse i Troppsturn.

Postet av Moss Turnforening den 5. Nov 2016

14 flotte gymnaster har vært med på kretskonkurranse i troppsturn lørdag 05.11. Grunnet manglende dommere ble de dømt etter bra-bedre-best prinsippet. I både rekrutt og junior klassen ble de dømt alle mot alle. Det ble dessverre ikke noen medalje på rekrutt laget vårt, men de gjorde en fantastisk innsats både i trampett og tumbling.

På junior siden ble det en flott 3 plass til guttene i trampett og mixlaget gjorde også en formidabel innsats.

Guttene stilte kun i trampett og mix laget i både trampett og tumbling. Alt i alt en kjempe flott dag med mye flott turn. Gymnastene reiste hjem med bagen full av inspirasjon og pågangsmot til å gjøre det enda bedre neste gang!! :-)
Historisk 1.plass og flott 5.plass til Moss turn i lagkonkurranse i Norges Cup 3 i Holmen.

Postet av Moss Turnforening den 31. Okt 2016

Fra V: K1 jentene Thea Skalstad Olsen, Oline Rolfsøn, Matilde Waldermo, Emma Hegreberg og Sarah Hamilton (K2). Maria Windtstad og Christina Thomassen deltok på laget, men mangler på bildet.

Fantastisk bra resultat! Med 162,15 poeng ble det gull til jentene fra 13 år+ i lagkonkurransen hvor det deltok over 20 lag fra hele Norge. Individuelt ble det en flott fjerdeplass på Thea med 54,4p, 9.plass til Emma med 52,4p, 10.plass til Oline med 51,9p, 32.plass til Christina med 44,9p , 47.plass til Maria med 42,15p og 52.plass til Sarah med 39,6p av 70 gymnaster i Klasse 1 (13-14 år).

Matilde Waldermo turnet stilrent til en fin 5.plass av 28 gymnaster i klasse 2 (15-16år) med 52,9 poeng.

Trener for Konkurranseparti 1 (K1) er Liliana Buer, Maren Jauert og Vetle Vikanes.En flott 5.plass til rekruttene av over 20 lag i konkurransen i Norges cup 3 i Holmen 29.-30.okt. Bra innsats av jentene fra Konkurranseparti 1 og 2 (K1/K2).

Fra Venstre: Elise Farstad Næss, Ingeborg Pram Nielsen, Mari R. Hamilton (alle K2), Annika Hegreberg , Benedicte Olsen , Rakel Nyquist og Filipa Gjøsund (alle K1).

Annika turnet til poengsummen 49,3 og en fin 11.plass av 70 gymnaster i klasse 11 år. Benedicte ble nr. 15 med 47,35 p, Ingeborg nr. 24 med 44,25 p og Filipa nr.... 32 med 40,7 p.

I klasse 12 år turnet Rakel til en 27.plass av 81 gymnaster med 42,75p, Elise nr. 31 med 41,15 p. og Mari nr. 42 med 37,4p.

Trener for K2 jentene er Hege O. Bjerk, Kristine O. Bjerk og Vetle Vikanes


KLIKK på linken for å se flott artikkel i Moss avis:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=7788622189...Påmelding vår / høst 2017

Postet av Moss Turnforening den 27. Okt 2016

Alle våre partier for barn og ungdom er fulle for vårsesongen. Ventelistene er også avsluttet, og blir ikke videreført til neste sesong.

Påmelding for høstens partier blir like ved skoleslutt nå på vårparten, og dato for oppstart av påmelding blir annonsert på siden her og på vår facebookside i god tid.

Det blir førstemann til mølla når link for påmelding legges ut.


For våre voksenpartier er det mulig å melde seg på:
-Dametrim 1 dag

-Herretrim 2 dager

Klikk på linken og fyll ut skjemaet hvis du vil melde på til ett av disse partiene..

http://medlem.gymogturn.no/portal/page/portal/gt_u...


Påmeldinger som ikke gjøres via linken vil ikke bli vurdert.

NB! Våre retningslinjer for påmelding i hovedmenyen øverst her på siden (under fanen PÅMELDING) må leses før påmelding.


Se også oversikt over partier, tider og priser i hovedmenyen.

Spørsmål sendes til: turnmailen@gmail.com.

Mvh. Moss turnforeningMoss turn`s jenter blant landets beste rekrutter.

Postet av Moss Turnforening den 16. Okt 2016

Den årlige Nasjonale rekruttkonkurransen i apparatturn tok plass i Kristiansund denne helgen. Her deltar alle de beste gymnastene i alderen 11-12 år. Moss turns jenter, Annika Hegreberg (11) og Benedicte Olsen (11), hevdet seg blant de beste med henholdsvis en 7. og en 16.plass av i alt 62 11-åringer. Trener for jentene er Liliana Buer.

Jentene startet sin konkurranse lørdag med frittstående og hopp.

Annika kjørte frittstående med høy vanskegrad og god stil, som ble belønnet med høyeste karakter av alle i sin klasse og 14,20 i poeng. Benedicte gjorde også en fin øvelse og satt personlig rekord med 12,40.

Begge fortsatte solid i hopp. Annika hoppet tsukahara-hopp med salto i svevfasen. Det ble litt trekk i landingen, men hun holdt seg på beina.

På søndag var det tid for skranke og frittstående. I skranke ble det en liten miss i avspranget på hver av jentene, men ellers solide gjennomkjøringer. Begge hadde også nye avslutninger med salto med skru av Benedicte og dobbel engelskmann på Annika.

I det siste apparatet bom, var jentene litt nervøse, men klarte seg allikevel fint med 1 fall på Benedicte til 12.80 i karakter, og 2 på Annika, og en karakter på 12,70. Benedicte kjørte her kanskje ain beste øvelse noen gang med mye gode hopp, og blant annet en fin smetterling (salto) som hun stod på.

Etter 4 øvelser resulterte turningen i 50,10 poeng på Annika, og 46,75 poeng til Benedicte. Begge jentene ble premiert blant den beste 3.delen av deltakerne med en flott 7.plass til Annika og en 16.plass til Benedicte.

Utenom det sportslige hadde vi alle også en super tur. Arrangementet var vellykket og jentene hadde det sosialt og hyggelig i møte med andre gymnaster fra rundt om landet.

Neste store konkurranse går allerede om 14 dager, for både rekrutter og de litt eldre jentene. Da blir det Norgescup i Holmen. Vi ønsker alle lykke til!
Alpha Factor Trophy 2016

Postet av Moss Turnforening den 2. Okt 2016

Bra gjennomført konkurranse av turnjentene fra Moss turn i Alpha Factor Trophy i Fredrikstad 1./2.oktober. Dette er en konkurranse med gymnaster fra Norge, Sverige og Danmark, hvor det turnes etter internasjonalt reglement.Filipa Gjøsund ble best av våre yngste (11-12 år) med en flott 12.plass av 26 jenter. Rakel Nyquist, Elise Farstad Næss og Mari Hamilton gjorde også fine øvelser i klassen som bedømmes etter et forenklet internasj.reglement. Sarah Hamilton turnet også 4 bra øvelser i 13-15 år.Annika Hegreberg turnet i FIG youth klassen for 11-12 åringer, og gjorde en fin konkurranse med kun ett fall. Hun endte på en flott 5.plass.Moss turn stilte også med jenter i FIG junior klassen i denne konkurransen. Dette er klassen for de beste av juniorene, og jentene gjennomførte fine øvelser med få fall.Thea Skalstad Olsen fikk en fin 9.plass, Oline Rolfsøn nr. 12, Emma Hagreberg nr. 15 og Matilde Waldermo nr. 17.Vi gratulerer alle med vel gjennomført konkurranse, og en fin oppladning til Norges cup`en i Holmen om få uker.Kretskonkurranse 24.sept. i Trøgstad

Postet av Moss Turnforening den 30. Sep 2016

Jenter fra 7-10 år fra Konkurranseparti 1 og 2, turnet flott i kretskonkurransen i Trøgstad 24.sept. Det er moro å se hvor mange flinke turnere som stiller fra "lille" Moss turn.


Jenter fra 11 år stilte i neste pulje, og Mosse-jentene lå langt opp på listene i alle aldergrupper. Stina Elvestad fra Trøgstad turn vant klassen 11 år, med Annika Hegreberg, Ingeborg Pram Nilelsen og Benedicte Olsen fra Moss på de neste plassene. Filipa Gjøsund turnet også bra i denne klassen.


Rakel Nyquist fra Moss vant klasse 12 år. Vi gratulerer!
Elise Farstad Næss, Mari Hamilton og Nora Jørstad Stivang (alle Moss) ble nr. 3,4 og 5.


I klasse ! ble det storeslem da Thea Skalstad Olsen ble nr. 1, Emma Hegreberg nr. 2 og Oline Rolfsøn nr. 3. Full premiepall til Moss turn.
Maria Windstad kom på en fin 5.plass, Sarah Hamilton ble nr. 7 og Oline ter Haar nr. 8 av 11 jenter.


Gull til Moss turn ble det også i klasse 2, med Matilde Waldermo.

VI gratulerer alle våre gymnaster med en flott gjennomført konkurranse.


Sesongavslutning for apparat partiene vår 2015.

Postet av Moss Turnforening den 3. Jun 2016

Gymnaster og trenere fra apparat parti gutter og jenter avsluttet vårsesongen med en felles oppvisning for foreldre på "se på dag". Mange flotte gymnaster viste frem hva de har lært på turn.

GOD SOMMER ØNSKES ALLE.Vårens siste kretskonkurranse i Trøgstad.

Postet av Moss Turnforening den 22. Mai 2016

Det deltok 8 spente jenter fra Moss turn i klasse 8-10 år og 16 jenter i klasse 11 år+ i vårens siste kretskonkurranse på Trøgstadlåven.

Hermine Skovdahl, Wenche Thon, Victoria Mikalsen, Vilma Pram Nielsen, Tuva Eide, Maia Eide, Tuva P. Hatlen og Maren Lyby viste frem at de har lært seg mye. Victoria gjorde en flott flikk flakk på bommen, og Vilma turnet frittstående med høye saltoer og musikk. Alle jentene viste at de har lært seg mye nytt og at det er god rekruttering i Moss. Det er ingen rangering i denne aldersgruppen.I klasse 11 år ble vinner Karine Magnussen fra Nedre Glomma, tett fulgt av Mina Sørensen fra Moss turn. Mina hoppet tsukahara og gjorde flikk flakk salto på bom, som viser høyt nivå, og flotte øvelser også i de andre apparater. Det er mange gode jenter i denne alderen i Moss turn og små marginer som avgjør. Annika Hegreberg ble nr. 4 med et frittstående med fine volter og solide øvelser også i de andre apparatene. Benedicte Olsen ble nr. 5. Hun gjorde en vanskelig kombinasjon på bom, og sto støtt. Ingeborg Pram Nielsen ble nr. 6, og gjorde en fin flikk flakk på bom for første gang i konkurranse. Filipa Gjøsund ble nr. 8, og har en flott stil og gjennomfører meget pene øvelser. Det samme gjør Hedda Folland som ble nr.11.


I klasse 12 år gjennomførte Rakel Nyquist solide øvelser i alle apparater. Hun startet konkurransen med et flott hopp, og avsluttet med en flott og stilren frittståendeøvelse. Dette holdt til en fin 2.plass etter Milli Brein-Kjellvik fra Nedre Glomma turn. 3.plassen ble kapret av Elise Farstad Næss fra Moss turn, som gjorde en ny og flott skrankeøvelse i konkurransen. Mari Hamilton på 5.plass hadde også ny skrankeøvelse som hun gjennomførte bra. Mange flinke jenter også i denne klassen fra Moss turn.


I klasse 1 (13-14 år) ble et gull til Emma Hegreberg fra Moss turn. Hun startet med en flott tsukahara og fortsatte med en spennende skrankeøvelse både med overhopp og andre vanskeligheter. Deretter klinket hun til med konkurransens høyeste karakter i bom og avsluttet med et frittstående med både 1 1/2 og helskru.
Oline Rolfsøn lå hakk i hæl med jevne fine øvelser med flott stil som ga høye karakterer i alle apparater. Det skilte kun 0,3 poeng til slutt mellom disse jentene.
Christina Thomassen ble nr. 4. Hun har gjort comeback i turn, og tro til med en nylig innlært baklengs salto på bom. Imponerende!
Maria Windstad gjennomførte også bra og ble nr. 5. Hun var litt uheldig i skranke hvor hun forsøkte på et nytt element, men bra nivå ellers også på Maria sine øvelser og stor fremgang.
Sarah Hamilton gjorde også en ny skrankeøvelse, og fikk et par stopp der. Likevel gøy å øke nivået. Godt gjennomført ellers av Sarah også som ble nr. 8.
Malin Hansen kjørte rene stilfulle øvelser, og gjennomførte en bra konkurranse til en fin 12.plass.Matilde Waldermo vant klasse 2 med god margin, og gjennomførte et særdeles flott frittstående med veldig fin stil. Hun har slitt med noe skade, så gøy å se at hun lykkes.


I lagkonkurransene ble det 3.plass til Moss turn i klasse 8-10 år, 1.plass i klasse 11 -12 år og 1.plass i klasse 1,2,3.

En godt gjennomført konkurranse igjen av jentene fra Moss turn.

Over all forventning gode resultater av K2 jentene i Rola Turnfest!

Postet av Moss Turnforening den 2. Mai 2016

Foto: Anne Farstad

Gymnaster fra V: Ingeborg, Elise og Mari.


8 jenter fra konkurranseparti 2 i Moss turn deltok i helgen i ROLA turnfest som ble arrangert av Holmen Tropp og turn. Her deltar gymnaster fra hele Norge og på alle nivåer fra 6 år gamle nybegynnere til noen av de aller beste stigeturnerne i Norge.

Tidlig på lørdag turnet de yngste (6-9år), Tuva Irene Hansen, Hermine Skovdahl, Wenche Therese Thon og Vilma Pram Nielsen. Denne klassen rangeres ikke, og alle fikk flotte deltakerpremie og lagpokal. Jentene gjorde en flott innsats, og Vilma kjørte et flott frittstående med musikk for første gang.

Senere på lørdag var det rekruttjentene (11-12 år) sin tur. Mari Hamilton, Elise Farstad Næss og Ingeborg Pram Nielsen deltok som lag for Moss turn, og jentene turnet over all forventning.

Ingeborg var først ut i bom, og gjorde en flott øvelse med høy karakter selv med ett fall. Deretter var det Mari og Elise sin tur, og de gjennomførte også bra. Dessverre ble det noe fall på alle jentene, men de ble premiert for god stil og fikk bra poengsummer.

Så var det frittstående som sto for tur, og alle jentene gjorde fine program med musikk, høye hopp og bra volter. De lå godt an etter at to apparater var gjennomført, da de reiste hjem på lørdagen.

Søndag var det nye øvelser i skranke og hopp, og igjen var det Ingeborg som turnet først og satt standarden for de andre. Mari og Elise fulgte opp med tilsvarende bra øvelser, og de jobbet seg oppover på resultatlisten.
Siste apparat var hopp, og Ingeborg startet med et av sine beste overslag. Mari og Elise hopper overslag med vending som er litt vanskeligere, og begge hoppet også bedre enn tidligere i år. Dermed ble det bra karakterer på alle Mosse-jentene i hopp.

Dette var en flott avslutning på konkurransen for dem, og ved premieutdeling ble Moss turn`s rekruttlag nr. 5 av hele 23 lag!

Ingeborg kom på en fantastisk 9.plass av 89 rekruttjenter, Mari ble nr. 20 og Elise nr. 22.

Sarah turnet alene i klassen fra 13 år, og gjorde like bra innsats som de andre hadde gjort tidligere i konkurransen. Med ett fall i bom, men bra øvelse ellers, flott skrankeøvelse og frittstående avsluttet hun konkurransen med et flott overslag med halvskru inn og halv skru ut av hesten. En knallbra 14.plass til Sarah av 41 gymnaster er sterkt.

Med gymnaster fra hele Norge var dette et resultat over all forventning. Jentene på konkurranseparti 2 er en del av breddepartiet i Moss turn og har veldig lite treningstid i forhold til sine konkurrenter, så det er imponerende av dem å oppnå slike gode resultater.

Foto: Anne Farstad


Sarah

Foto: Hege O. Bjerk

Fra V: Vilma, Hermine, Wenche og TuvaSuksess i Junior NM for turnjentene!

Postet av Moss Turnforening den 18. Apr 2016

Mye bra turning i junior NM og endelige resultater er en flott 16 plass til Thea, 21.plass til Oline, 27.plass til Emma og fin plassering til Matilde med kun 3 apparater. Jentene kjørte solide øvelser uten mange

fall og feil og ble også nr. 6 i lag. Store gratulasjoner til gymnaster og trenere.


Bra resultater i nasjonal konkurranse av turnjentene!

Postet av Moss Turnforening den 18. Apr 2016

Årets første nasjonale turnkonkurranse gikk i helgen i Stavanger 9.-10. april. Moss turns jenter hevdet seg godt med mange gode plasseringer både i rekrutt- og de nasjonale klassene. Best av våre var Mina M. Sørensen med en super 3.plass i 11- årsklassen.

Moss turnforening stilte med totalt 8 jenter. I rekrutt klasse 11 år deltok Filipa Gjøsund, Benedicte Olsen, Annika Hegreberg og Mina Sørensen. I stigeklassene stilte Thea S. Olsen (13), Oline M. Rolfsøn (13), Emma Hegreberg (13) og Matilde Waldermo (15).
Konkurransen gikk over to dager med to apparater per dag. Lørdagen startet bra i hopp med blant annet tre tsuchahara hopp (hopp med salto) av Emma, Thea og Mina.

I skranke fortsatte jentene bra med mye nye elementer, og blant annet overhopp (C-element) av Thea, Matilde og Emma. På tross av noen fall og stopper totalt på laget ble resultatene rimelig gode med 12,75 på Thea, 12,40 på Oline og 12,35 på Mina som de høyeste poengsummene.

Søndagen startet i bom, hvor jentene i forrige helgs kretskonkurranse viste seg gode. Dessverre var det flere som ikke helt hadde dagen i dette apparatet, og tapte flere poeng totalt sammenlignet med normal gjennomkjøring. Emma var den eneste som holdt seg oppe på bommen, og ble belønnet med 12,75 etter å ha hatt noen ustødigheter og småfeil. Oline kom seg gjennom med bare et fall, også til 12,75. Mina kjørte flikkflakk- salto i serie som en av de få i konkurransen. Det ble totalt 2 fall på øvelsen, men en fin karakter på 12,65. Ellers ble det dessverre 3 fall hver på resten av gymnastene, og en del underkjente elementer. I siste apparat frittstående viste derimot alle seg frem med fine øvelser både gymnastisk og akrobatisk. Thea hadde høyest vanskegrad på øvelsen med blant annet halvannen skru i siste serie, og ble belønnet med 13,30. Annika hadde minst trekk og høyest karakter av våre i dette apparatet med 13,40. Matilde hadde også her sin beste øvelse for helgen til 12,50.

For 11åringene var dette deres første landsomfattende konkurranse. Resultatene var svært oppløftende og viser at jentene er på høyde med de aller beste i landet i sin aldersklasse. Mina kjørte til totalt 49,95 poeng, som resulterte i en flott bronseplass. Annika fulgte på 8.plass med 45,90. Her var det jevnt med under 1 poeng opp til 5.plassen. Benedicte kom på en fin 12.plass med 42,70, og Filipa nr. 42 med 32,15 av i alt 58 11åringer.

I klasse 1 (13-14år) stilte hele 72 jenter til start. Etter en god konkurranse, sett bort fra bom, plasserte Thea seg på en fin 9.plass med 49,15, Oline på en 12.plass med 48,60, og Emma ble nr. 17 med 47,20. Matilde, som konkurrerte i klasse2 (15-16år) endte på en fin 15.plass, på tross av litt klikk i hopp og bom.
Alle som i helgen deltok i de nasjonale klassene (13år og eldre) har greid å kvalifisere seg til deltakelse i NM for juniorer (13-15 år).

Dette er første gang Moss turn kommer til å stille med fullt lag i et norgesmesterskap. NM går nå til helgen 16.-17.april i Stavanger. Med på laget er Thea, Oline, Emma og Matilde. Vi ønsker lykke til!Kretsmestere 2016 i Troppsturn fra Moss turnforening!

Postet av Moss Turnforening den 18. Apr 2016

Troppsgymnastene i Moss turn ble Kretsmestere med gull i 4 øvelser + 2 sølv og 1 bronse i det første Kretsmesterskapet i Østfold.

Senior Mix tropp tok gull i trampett og sølv i tumbling, junior gutt gull i trampett og tumbling, junior jenter gulll i trampett og bronse i tumbling og sølv til rekruttjentene.​Historisk deltakelse i Troppsturnkonkurranse for Moss Turnforening 30.01.2016.

Postet av Moss Turnforening den 18. Apr 2016

For aller første gang deltok gymnaster fra Moss turnforening i en konkurranse i Troppsturn. Det ble stilt med 3 lag av 6 gymnaster. 2 junior lag og 1 rekruttlag.

De gjennomførte veldig bra, og har mye mer på lager da dette er nytt og litt ukjent både for gymnaster og trenere. Målet var å delta denne gang, og det var en inspirert og ivrig gjeng som dro hjem med medaljer og to 3.plasser i lag.VI GRATULERER MINA OG ANNIKA MED PLASS PÅ REKRUTTLAGET 2016!!

Postet av Moss Turnforening den 18. Apr 2016

To jenter fra Moss turnforening på Rekruttlaget.

Mina Sørensen og Annika Hegreberg er tatt ut på Rekruttlaget i turn. Det medfører at de skal på samling med landslagene, og få enda mer inspirasjon. Vi gratulerer jentene!​Bra innsats i Oslo Plaketten 2015 av jentene fra Konkurranseparti 2.

Postet av Moss Turnforening den 18. Apr 2016

Moss turn deltok med 3 jenter i aspirantklassen, og de gjorde flotte øvelser. De unge gymnastene

blir ikke rangert, men jentene fra Moss viste stilfulle øvelser.

I rekruttklassene ble Elise Farstad Næss nr. 14 og Mari R. Hamilton nr. 15 av 24 gymnaster etter bra turning.

Oline ter Haar ble nr. 10, og Sarah R. Hamilton ble nr. 12 av 22 gymnaster i klasse 12 år.
Sarah kjørte et bra frittståendeprogram med musikk for første gang i denne konkurransen, og
alle jentene viste mye bra turning. En flott avslutning på sesongen.​KRETSKONKURRANSE OG KRETSMESTERSKAP 2015.

Postet av Moss Turnforening den 18. Apr 2016

Søndag 8.november ble det avholdt kretskonkurranse for de yngste og Kretsmesterskap fra 11 år.

Moss turn stilte med en stor tropp i 8-10 år, og har mange flinke små talenter på god vei.

I 11 års klassen ble det 2.plass sammenlagt på Rakel Nyquist, og i klasse 12 år ble Thea Skalstad Olsen kretsmester. Vi gratulerer!

I apparatfinalene ble det utdelt følgende medaljer til Moss turn:

Klasse 11 år:
Rakel Nyquist: sølv i hopp, skranke og bom
Elise Farstad Næss: bronse i skranke og frittstående

Klasse 12 år:
Thea Skalstad Olsen: gull i hopp, bom og frittstående
Oline Rolfsøn: sølv i frittstående og bronse i bom og skranke
Emma Hegreberg: bronse i frittstående
Silje Thorum: bronse i hopp

Klasse 1:
Matilde Waldermo: bronse i hopp og frittstående.​KLUBBMESTERSKAP MOSS TURNFORENING 2015.

Postet av Moss Turnforening den 18. Apr 2016

Det var påmeldt 33 jenter og en gutt til årets Klubbmesterskap.

De aller yngste var fra 6 år, og hadde sin aller første konkurranse. De gjennomførte med glans, og hadde det veldig moro!

Det ble konkurrert i hopp, skranke, bom og frittstående og alle fikk fine pokaler.

Klubbmestere 2015 er:
Elise Farstad Næss kl. 11år
Thea Skalstad Olsen kl. 12år
Matilde Waldermo kl. 1 (13-14år)
Ragnhild Rognlien kl. 2 (15+16år)
Kristine O. Bjerk kl. 3 (17 år +)
Vetle Vikanes gjennomførte 4 "jenteapparater" med fin stil og stor underholdningsverdi for alle. Flott levert!

Det hadde møtt opp mange på tribunen som heiet på jentene, og det ble vist mye flott turn fra alle gymnastene i Moss turn.Oversikt over våre partier høsten 2016

Postet av Moss Turnforening den 18. Apr 2016

Inngang for alle partier på Kirkeparken er fra gågaten. ALLE gymnaster skal benytte garderoben ned trappen.

Idrettens grunnstige, Verket skole :
Onsdager, kl. 16.30 - 17.30

Apparat gutter, Verket skole:
Mandager: kl. 17.00 - 18.30
Onsdager: kl. 17.30 - 19.00

Damer, Verket skole:
Mandager: Kl. 17.00 - 18.00

Herrer, Verket skole:
Mandager: kl. 16.30 - 17.30
Torsdager: kl. 16.00 - 17.00

Apparat jenter, Kirkeparken vgs.:
Tirsdager: kl. 17.15. - 19.15
Torsdager: kl. 17.00 - 19.00

Troppsturn, Kirkeparken vgs.: (Lukket konkurranseparti. Ta kontakt for evt. opptaksprøve)
Tirsdager: kl. 19.15 - 21.00
Torsdager: kl. 19.00 - 21.00