Valgkomiteens innstilling – styret i Moss turnforening

Postet av Styret den 7. Des 2020


Styret (6 pers + vara 

Marit Kaarstad Dahl – styreleder 
Mor til Ingrid på basis 6 – 8 år. Har selv turnet og vært instruktør i mange år, har nå lyst til å ta del i turnmiljøet igjen. Jobber i det daglige med strategi, markedsutvikling og prosjektledelse med budsjettansvar. Har hatt styreverv i andre organisasjoner tidligere. 

Jaran Røsaker – nestleder 
Far til Josef og Philip på tropp konkurranse. Utdannet sivilingeniør, jobber på Multiconsult og bor på Jeløya.  

Anne Farstad – styremedlem 
Mor til Elise på tropp konkurranseUtdannet sykepleier med erfaring blant annet fra Forsvaret. Anne har drevet turn på toppnivåog har sittet i styret i flere perioder. Hun har også ledet arbeidet med å få på plass ny turnhall for Moss Turnforening. 

Kjersti Haugan – styremedlem 
Mor til barn på tropp konkurranse. Tidligere turner, som også har vært turntrener for sin gamle klubb og Moss turn. Jurist av yrke, har sittet i styret i snart 2 år og ønsker å fortsette for å sikre kontinuitet i styrearbeidet.   

Are Mehus – styremedlem 
Far til Åsa på tropp konkurranse. 48 år gammel ingeniør bosatt i Moss. Ansatt i rederiet Gram Car Carriers som skipsteknisk leder og prosjektleder. Har ingen turnfaglig erfaring, men har fulgt sin datters turnoppvekst i Slemmestad og omegn turnforening og nå Moss turnforening.  

Har normalt ca. 3 måneders reisevirksomhet i året, som innebærer at han ikke vil være tilgjengelig for alle møter og arrangementer. 

Rune Bakken – styremedlem 
Far til to jenter på turn (aspirant K1). Jobber som virksomhetsarkitekt i et av Norges største busselskap. Har selv vært aktiv fotballspiller. 

 

Liv Karin Myrvang   varamedlem 
Mamma til Mathilde på basis 6-8 år. 30 år, utdannet sykepleier. Trent toppidrett i mange år (håndball). Ønsker å bidra inn som styremedlem fordi hun vet viktigheten av at foreldre er med og bidrar. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.