Moss Turnforening er byens eldste forening, opprettet 2.oktober 1877.

Moss Turnforening er byens eldste forening og ble grunnlagt 2.oktober 1877. Klubben er dedikert til å fremme turn og gymnastikk blant barn, ungdom og voksne.

Moss Turnforening tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og treningstilbud for medlemmene sine innenfor turn og troppsturn.

Klubben har erfarne trenere og instruktører som veileder og hjelper medlemmene til å utvikle seg fysisk, teknisk og mentalt innenfor disse idrettsgrenene.

Klubben arrangerer jevnlig lokale og regionale konkurranser, der medlemmene har muligheten til å vise frem ferdighetene sine og konkurrere mot andre gymnaster. Moss Turnforening har også et aktivt samarbeid med andre turnklubber og deltar i nasjonale turnarrangementer.

I tillegg til trening og konkurranser, legger Moss Turnforening vekt på sosialt samhold og trivsel. Klubben arrangerer sosiale aktiviteter og arrangementer for medlemmene, som bidrar til å skape et positivt og inkluderende miljø.

Gjennom årene har Moss Turnforening fostret mange talentfulle gymnaster og har et godt rykte innenfor turnmiljøet i Norge. Klubben har som mål å inspirere og motivere medlemmene til å oppnå sine mål og utvikle seg både som idrettsutøvere og enkeltpersoner.

Moss Turnforening en viktig aktør innenfor turn og gymnastikk i Moss-området. Klubbens fokus på trening, konkurranse, sosialt samhold og utvikling gjør den til et flott sted for alle som er interessert i disse idrettsgrenene.

Turnforeningen opplever stor interesser for turn, og teller i dag i overkant av 300 medlemmer.