Sportslotteriet 2017 - Utdeling starter uke 9.

Postet av Moss Turnforening den 27. Feb 2017

Til alle turnvenner.

VI SETTER I GANG SPORTSLOTTERIETS SKRAPELODD 2017.
Idrett er gøy – for barn, ungdommer, voksne, trenere, interesserte, foreldre og foresatte. Medlemskontingent, treningskontingent, verdifulle private bidrag og kommunalt tilskudd er imidlertid ikke nok til å dekke alle utgifter. Utover disse faste tilskuddene er derfor dugnad en viktig inntektskilde for turngruppa.
Vi søker å finne dugnader som er enklest mulig for våre medlemmer å gjennomføre, og har derfor igjen valgt Sportslotteriet skrapelodd.

Ved å selge disse skrapeloddene bidrar du til et meningsfullt fritidstilbud. Vi håper du kan investere noen små timer i dette viktige arbeidet for Moss Turnforening. For dere foresatte eller eldre medlemmer kan denne innsatsen være deres takk til klubben som tilrettelegger for sunne og gode aktiviteter.

Det vil bli utlevering av lodd på treninger f.o.m mandag 27.februar, og vi oppfordrer dere foresatte eller en annen voksen til å hente loddene der. Dersom det ikke kommer en voksen vil loddene bli sendt med gymnasten.

Det vil bli levert ut 15 stk. skrapelodd pr. barn, som selges for NOK 30,-/ stk. Dersom noen ønsker/kan selge flere, er det selvsagt bare å gi beskjed.

Innbetaling for loddene gjøres til kontonr. 1613.34.30354.

VIKTIG å merke med gymnastens navn og «Sportslotteriet 2017».
Hvis ikke finner vi ikke igjen deres innbetaling.

Ved spørsmål, ta kontakt på: turnmailen@gmail.com.

Bøy og tøy – turn er gøy!!

27.02.2017

Mvh. Moss turnforening


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.