Medalje i Internasjonal Turnkonkurranse

Postet av Moss Turnforening den 7. Nov 2019


MEDALJE I INTERNASJONAL TURNKONKURRANSE

Gymnaster fra Moss Turnforening stilte i helgen i internasjonal konkurranse i Stockholm i Sverige. Mälar Cupen i Stockholm er en tradisjonsrik konkurranse, som er blitt arrangert hvert år i over 30 år. Det var i alt med over 100 gymnaster på jentesiden fra Russland, Belgia, Polen, Østerrike, samt de skandinaviske landene. For de fleste av våre jenter var dette deres første internasjonale deltakelse, og det ble en fin erfaring for alle. Resultatmessig gikk det over all forventning med bronsemedalje til Linnea Pedersen (16) i seniorklassen i frittstående! 

Moss Turnforening dro på tur og deltok med 7 jenter i alderen 11-16 år: Vanessa Engebretsen (11), Marthe Wiggen (12), Signe Wiggen (12), Aja Fatou-Marenah (12), Åsa T. Mehus (13), Annika Hegreberg (14) og Linnea Pedersen (16). Med som trener og dommer var henholdsvis Andrea Molnar og Liliana Buer. Det var felles trening fredag kveld, konkurranse for alle i lag og mangekamp på lørdag, og finaler på søndag for de 4 beste gymnastene i hver klasse.

Jentenes konkurranse på lørdag startet i skranke. Dette gikk ganske bra for de fleste. Vanessa og Annika var våre sterkeste i dette apparatet, og Signe kom også gjennom sin øvelse uten fall. Det ble et fall i avslutningen for Aja, etter en ellers fin øvelse, og et dunk nedi matten med beina for Linnea på overhopp fra nedre til øvre holme. Åsa og Marthe kjørte ikke skranke. På bom hadde dessverre ikke laget en helt optimal dag. Ingen kom gjennom helt feilfritt, eller uten fall, men det var mye bra å spore på utførelse utover dette. Annika, Marthe og Vanessa klarte seg her best med 1 fall. I frittstående derimot gikk det langt bedre for hele laget - ingen fall eller store feil på noen. Sterkest her var Linnea med 11,35 etterfulgt av Annika og Aja med 10,85 og 10,75. I siste apparat, hopp, gikk det også fint. Her har ikke jentene så høy vanskegrad foreløpig. Kun Annika hoppet hopp med salto. Det klaffet dessverre ikke helt på det første hoppet, og hun fikk et fall i sin pikerte tsukahara, men stod på hopp nr.2- kroppert tsukahara. Høyeste skårer på laget ble her Aja med 11,15, og 11,0 på Vanessa, Åsa og Linnea.

Totalt etter 4 apparater skåret Annika høyest i poengsum av mossejentene med 39,15, som resulterte i en 21.plass. I Youth klassen var Vanessa best av våre på en 16.plass, etterfulgt av Aja og Signe som nr. 18 og 19. I seniorklassen, ble det en 17.plass på Linnea, og laget endte til slutt på 13.plass. Frittstående var deres sterkeste apparat, og laget var her nr. 6. I dette apparatet var Linnea også nr. 5 etter lørdagens konkurranse, og 1.reserve til finale på søndag. Hun trodde lenge at det ikke ble noen deltakelse, og satt i ro og mak og tittet på konkurransen. I siste liten, bare minutter før start kom en strykning, og det var klart at Linnea skulle turne finalen. Hun hoppet inn da uten noen oppvarming på flere timer. Hun utførte på tross av dette en super øvelse, med hel skru forover, nydelig koreografi og utførelse. Hun oppgraderte også vanskegraden med en trippel piruett. Dette holdt til 11,3, og bronsemedalje! Dette var utrolig gøy, ganske overraskende, men også vel fortjent.

Foruten om det sportslige ble helgen en hyggelig og sosial tur i lag med flere foreldre i klubben, samt deltakere, foreldre og trenere fra Nidaros og Nedre Glomma. Konkurransen ble i alt en opptur, spesielt med tanke på Linneas bronsemedalje, men også en kjempefin erfaring for alle med internasjonal deltakelse


Julekalendere

Postet av Moss Turnforening den 27. Okt 2019


TIL ALLE VENNER I MOSS TURNFORENING! 

                  

            

TID FOR SALG AV ÅRETS JULEKALENDERE 2019

        


Idrett er gøy for barn, ungdommer, voksne, trenere, foreldre og foresatte. Medlemskontingent, treningskontingent, verdifulle private bidrag og kommunalt tilskudd er midlertidig ikke nok til å dekke alle utgifter. Utover disse faste tilskuddene er derfor dugnad viktig inntektskilde for turngruppa.

Når du selger disse julekalenderne bidrar du til et meningsfullt fritidstilbud. Vi håper du kan investere noen små timer i dette viktige arbeidet for Moss Turnforening. For dere foreldre eller medlemmer kan denne innsatsen være deres takk til klubben som tilrettelegger for sunne og glade aktiviteter.

Det vil bli delt ut  10 lodd til hver gymnast men max 15 lodd til hver familie i foreningen. 


Julekalenderne hentes følgende tider i hallen:

Mandag 28.10.19 fra kl. 17.15

Tirsdag 29.10.19 fra kl. 16.45

Onsdag 30.10.19 fra kl. 16.45

Torsdag 31.10.19 fra kl. 16.45

Fredag 01.11.19 fra kl. 16.45


Beløpet som skal innbetales kr. 500,- for 10 lodd og kr. 750,- for 15 lodd. Innbetalingen skal gjøres til Moss turnforening`s konto nr.  1061.20.57392  innen 24.november 2019.

Takk for sportslig innstilling til en økonomisk dugnad for klubben og lykke til med salget 


For Moss Turnforening
Vennlig hilsen

Styret
Første Tropps konkurranse denne sesongen

Postet av Moss Turnforening den 20. Okt 2019Tøy og bøy, tropp er gøy☺️

Da har vi gjennomført første kretskonkurranse for sesongen i regi av Sarpsborg turnforening. Alle gjorde en kjempe flott innsats og vi er så stolte av dere. Både rekrutter og juniorer turnet til 3-plass i trampett👏 I tumbling var det flotte rene kjøringer av begge lag👍 Stella som vår eneste aspirant gjorde fine serier i begge apparater, med lån av 2 juniorer så hun ikke skulle turne alene. Så gøy å være i konkurranse med dere alle sammen🥰
NASJONAL REKRUTTKONKURRANSE I TURN

Postet av Moss Turnforening den 15. Okt 2019


NEST BEST I NORGE UNDER NASJONAL REKRUTTKONKURRANSE I TURN

I helgen, 12.-13. oktober, ble den nasjonale rekruttkonkurransen avholdt i Holmen for jenter i alderen 11-12år. Det ble en begivenhetsrik og flott helg for de aller fleste av jentene fra Moss turnforening. Laget var med å kjempe om medaljeplass til siste slutt, og endte til slutt på en flott 5.plass av i alt 26 lag fra hele landet. Resultatmessig ble helgen toppet med en strålende 2.plass til Aja-Fatou Marenah i 12-års klassen.

Det arrangeres ikke norgesmesterskap for gymnaster under 13 år, men hvert år avholdes denne nasjonale rekruttkonkurransen, hvor alle de beste gymnastene fra de ulike klubbene i landet deltar. Det var i år stor deltakelse med 94 jenter i 11-års klassen og 71 i 12-års klassen fra 35 ulike klubber. Med fra Moss turnforening var Madeleine Ringsby (11), Vanessa Engebretsen (11), Tuva Eide (12), Marthe Wiggen (12), Signe Wiggen (12), Aja Fatou Marenah (12) og Victoria Mikalsen (12).

Det ble konkurrert i 4-kamp individuelt i de respektive aldersklassene, hvor resultatet fra apparatene hopp, skranke, bom og frittstående legges sammen. I tillegg var det lagkonkurranse hvor 11 og 12-åringene stiller på samme lag. Våre jenter startet helgens konkurranse lørdag med skranke og frittstående. I skranke var det litt nervepirrende med flere som hadde relativt nye øvelser. Marthe klarte kjemper i øvelsen for aller første gang. Søsteren Signe kjørte også øvelse med kjemper og en flott engelskmann til avsprang. Vanessa og Aja, som hadde de vanskeligste øvelsene, kom gjennom disse fint, og det ble en god start på konkurransen. I bom, hvor det alltid er små marginer, ble det noen fall, men allikevel gode resultater for laget. Madeleine hadde ny øvelse som hun fikk til fint, Signe turnet fjellstøtt uten en eneste stor ustødighet. Aja og Marthe fikk et fall hver, men ellers en god øvelse. Best av våre var Victoria, med en vanskelig øvelse med blant annet smetterling og rundhopp, som hun gjennomførte uten fall.                             På søndag var det frittstående og hopp. Spesielt i frittstående var det mye positivt. Tuva kjørte kanskje sin beste øvelse noen gang her, med høye saltoer både forover og bakover. Marthe, Victoria og Aja hadde også en god dag i frittstående med karakterer rundt 14 poeng. I siste apparatet hopp ble det ingen store feil på noen, og best av våre var Vanessa og Aja med gode yurchenkohopp.                                     Etter endt konkurranse og litt venting på resultater, var det klart at laget tok en flott 5.plass. Oslo turn var suverent best, deretter var det hard konkurranse om medaljene mellom Ålesund (2.plass), Holmen (3.plass), Molde og oss. Østfoldlaget Nedre Glomma fulgte deretter på 6.plass. I 11-års klassen ble vår beste Vanessa med en respektabel 18.plass, tross en del feil i bom og frittstående denne helgen. Madeleine, som var med i sin første store konkurranse denne helgen endte litt lengre ned på lista, men foran mange andre på en 72.plass. I 12 års-klassen var spenningen stor for vår del, og det ble veldig jevnt mellom de beste jentene. Det skilte bare 0,4 poeng mellom 1. og 4.plass. Aja endte opp kun 0,2 poeng fra seier, på en strålende 2.plass med 52,65 poeng. Av våre jenter fulgte Victoria på en flott 17.plass, Signe ble nummer 19, Marthe nr. 27 og Tuva nr. 39.  

Resultatene denne helga var alt i alt oppløftende og inspirer til videre satsing. Denne konkurransen kom ca. midt i konkurransesesongen. Tidligere i høst har flere av disse jentene, samt vår junior Annika Hegreberg, deltatt på FIG- konkurranser, som er det høyeste nivået på konkurranser nasjonalt, og hvor det benyttes internasjonalt reglement. Oppsummert herfra har spesielt Vanessa og Aja utpekt seg, og vært høyt oppe på listene blant rekruttene. Annika har også gjennomført solide konkurranser til over 40 poeng, og vært blant de 12 beste i juniorklassen under begge høstens konkurranser.

Videre denne høsten blir det lokale kretskonkurranser, en tur til Sverige for internasjonal deltakelse i Malar Cupen (1.-3 november), samt Norgesfinalen på de eldste jentene som turner nasjonal stige. 
Høstferie

Postet av Moss Turnforening den 27. Sep 2019

Det vil ikke være vanlig trening i uke 40, da er det høstferie. Ønser dere en fin høstferie.
Fin start for våre FIG jenter

Postet av Moss Turnforening den 23. Sep 2019

Helgen 14-15september deltok flere av våre gymnaster i FIG konkurranse nr 2 (2019) i Asker. For alle våre rekrutter var dette deres første konkurranse av denne typen, hvor de konkurrerer mot alle de beste i landet. Både gymnaster og trenere var derfor litt ekstra spente før denne konkurransen. Våre deltakende rekrutter var Vanessa Engebretsen (11), Marthe og Signe Wiggen (12), Victoria Mikalsen (12) og Aja Fatou-Marenah (12). I juniorklassen stilte Annika Hegreberg.

 

På lørdag er det obligatoriske øvelser for alle hvor det konkurreres etter nivåer (1-4). Utførelse vektlegges i enda større grad enn under bedømming av de vanlige selvvalgte øvelsene. Rekruttene var litt nervøse, men viste tross dette mange fine øvelser. I hopp utpekte Vanessa, Signe og Aja seg med under 2,0 i utførelsestrekk på begge hopp, som vil si at de neste gang kan gjøre en vanskeligere øvelse. I juniorklassen har Annika allerede kommet litt høyere opp i nivå, og har vanskeligere øvelser. Denne gangen var hun nære å få godkjent frittstående, og gjorde også ellers en god figur, som endte med en kjempefin 8.plass. Best av våre rekrutter første dag ble Vanessa på 9.plass.

 

På søndag var det vanlige selvvalgte øvelser. Ingen av rekruttjentene hadde 100 % klaff i alle apparater, men alle gjorde flere apparater helt opp i mot sitt beste. Victoria hadde en bra skrankeøvelse og et veldig fint frittståendeøvelse blant annet med hel skru bakover. Marthe og Signe var best av våre på bommen uten fall eller store ustødigheter, med blant annet en smetterling av Marthe. Sterkest i skranke og totalt i selvvalgte øvelser var Aja og Vanessa. Aja kom på en sterk 8.plass i de selvvalgte øvelsene, mens Vanessa ble nr.12. For rekruttene legges obligatorisk og selvvalgt i sammen, og Vanessa ble her premiert blant beste 3.del som nr.9.

 

I juniorklassen kjørte Annika en svært solid konkurranse. Hun stod på tsukahara i hopp, og kjørte gjennom skranke og bom uten fall. Høydepunktet denne konkurransen var frittstående, med ny musikk og en veldig fin øvelse som ble belønnet med 10,80 og ny pers i dette apparatet. Totalt ble Annika nr.12.

 

Til helgen er det tid for FIG nr.3 på Nordstrand. Vi ønsker alle lykke til! 

 
Oppstart for partiene høsten 2019

Postet av Moss Turnforening den 18. Aug 2019

Minner om at oppstart for alle partiene våre er i uke 35.
Påmelding til høsten 2019

Postet av Moss Turnforening den 27. Jul 2019


Her kommer linken for påmelding til vårens partier.

Gjelder helt nye medlemmer.

Alle som skal melde seg på må ha lest våre RETNINGSLINJER for påmelding som ligger i hovedmenyen på siden her, og godtar dem ved påmelding.
Oversikt over våre partier, tider og priser finnes i hovedmenyen.

KLIKK PÅ LINKEN HER:


FOR Å ÅPNE SKJEMAET, OG FYLL UT ALLE FELTENE.

Påmeldingene registreres automatisk og legges inn i hht. dato og tidspunkt for registrering.

På partiet basisturn jenter 9 år+ er der kun få plasser ledig, da det har vært stor intern overflytting fra våre andre partier.

Vi har derimot plass til mange jenter på partiet basisturn jenter 6 - 8 år og basisturn gutter både 6 - 8 år og 9 år +. 

For de yngre har vi også ledige plasser på Turn og lek som er lekbetonet innføring til turn.  For gutter og jenter fra det året de fyller 4 til året de fyller 6 år.

Voksne herrer og damer kan melde seg på våre trimpartier.

Det vil bli sendt ut beskjed på mail så raskt vi klarer om dere får plass, eller dere settes på venteliste. 

NM Senior 2019

Postet av Moss Turnforening den 2. Jul 2019


ET LITE STYKKE TURNHISTORIE FRA MOSS TURNFORENINGS JENTER

Under NM-veka i Stavanger i helgen skrev Moss turnforenings jenter historie på ulike plan. De stilte med gymnaster, og i tillegg lag for første gang på over 50 år, samt at Liliana Buer deltok i sitt 20. NM, som er norgesrekord for damer. Innsatsen og resultatene var gode, med en flott 5.plass i lag, og en 19.plass som beste individuelle resultat i mangekamp til Oline Myhre Rolfsøn.

Turnsporten er helt klart på vei oppover i Norge, både når det gjelder nivå og antall utøvere. Det var rekordstor deltakelse på kvinnesiden med 49 seniorer (16 år og eldre) under NM-veka i Stavanger. Vi har forsøkt å lete i arkiv og på nett etter korrekt informasjon når det gjelder tidligere resultater og deltakelse fra Moss turnforening. I 1960- årene hadde Moss en storturner gjennom Torunn Isberg. Etter den tid har det ikke, etter vår viten, vært deltakere fra foreningen i et NM for seniorer på kvinnesiden. Våre jenter skrev dermed historie, med deltakelse i både lag og individuell mangekamp. Med på laget var Emma Hegreberg (16), Linnea Pedersen (16), Oline M. Rolfsøn (16), samt jentenes trener Liliana Buer (36) som stilte i 2 apparater. Som lagleder og trener hadde jentene med seg Sigrun Østreng (Trøgstad turn), som kjenner jentene godt gjennom ett tett klubbsamarbeid, samt at hun er Lilianas tidligere trener.

Jentene startet sin konkurranse i skranke. Her var det flere usikkerhetsmomenter og et høyt spenningsnivå hos både utøvere og trener. Emma kjørte et nytt element med vipp- halv vending i håndstående og overhopp fra øvre til nedre holme, noe hun hadde klart for første gang på trening like før mesterskapet. Liliana hadde meldt seg på skranke i siste liten, og kjørte en vanskelig kombinasjon med vipp med hel vending i håndstående- direkte overhopp. Linnea gjorde et overhopp med halv vending. Dessverre ble det for alle et støtt med beina i bakken etter overhoppet, og en dødsving for både Liliana og Linnea. Oline kjørte en litt enklere øvelse, men utførte den med stil og færre feil. Høyeste karakterer på laget ble Liliana med 8,20, Oline med 8,05 og Emma med 7,40Deretter gikk turen til bom. Linnea startet av våre med en veldig fin øvelse med bra stil og høye hopp. Det ble et fall, men ellers lite å utsette på utførelsen. Oline fulgte opp med en stødig øvelse uten fall, med blant annet smetterling og baklengs salto til 10,25. Emma var litt uheldig i et rundhopp og falt, men gjorde ellers en fin øvelse. Sist opp var Liliana som først og fremst har trent bom de siste årene. Hun gikk for en vanskelig i øvelse i håp om finaleplass, men hadde dessverre ikke helt dagen. Det ble fall etter smetterling, som resulterte i manglende akroserie og seriebonus, samt et fall på storhaugvending. I tillegg til Oline ble tellende karakterer Liliana med 9,75 og Linnea med 9,65. Tredje apparat var frittstående. Alle jentene har nye øvelser av året, og har allerede hatt godt utbytte av at de endelig har kunnet trent på et fullt frittståendegulv i den nye turnhallen. Dette fremkom også av karakterene. Emma kjørte en stilren øvelse til 11,05 og ny personlig rekord, og Linnea og Oline fulgte opp med henholdsvis 10,90 og 10,80. Hopp var siste apparat. Linnea hoppet skruhopp med hel vending. Hun ble litt overrotert, men klarte å holde seg på beina. Oline fulgte opp med et av sine bedre konkurransehopp, med en høy og stødig pikert tsukahara (salto bakover) til hele 12,40. Dette var nest høyest av alle deltakerne på dette hoppet, et hopp mange valgte å gjøre, og den 6. høyeste karakteren av alle jentene på hopp nr.1. Også Emma hoppet en pikert tsukahara. Hun gjorde ikke sitt beste hopp, og det ble en dyp landing, men holdt seg på beina til 11,00. Sammenlagt resulterte gjennomføringene i en flott 19.plass til Oline med 41,5 poeng. Emma fikk totalt 38,80, og en 26.plass, etterfulgt av Linnea på 27.plass med 38,25. Laget fightet om 4.plassen med Trondheim og Stavanger. Oslo, Laksevåg og Holmen var et stykke foran på medaljeplassene. Det endte til slutt med en 5.plass bak Trondheim, men foran Stavanger og Nøtterøy. Totalt stilte 21 ulike klubber, men ikke alle hadde lag (min. 3 gymnaster i 4 apparater).

Alt i alt ble det en fin konkurransehelg og sesongavslutning, med mye positivt å se tilbake på, samt inspirasjon til satsning videre.


NM Junior 2019

Postet av Moss Turnforening den 10. Jun 2019

FLOTTE PRESTASJONER I NM AV MOSS TURNFORENINGS JUNIORER


Foregående helg var det NM og sesongavslutning for våre juniorjenter (13-15 år). Norgesmesterskapet gikk på Sotra med rekordstor deltakelse på 86 gymnaster fra 25 ulike klubber. Moss turnforening var representert individuelt med Benedicte Olsen (14) og Annika Hegreberg (14). Begge gjorde sine saker svært bra, og ble premiert blant de beste i mangekampen (4 apparater).


Benedicte var først ut, og startet sin konkurranse i bom. Dette er alltid et nervepirrende apparat, men hun holdt fokuset og nervene under kontroll. Hun viste blant annet to høye saltoelementer: Smetterling og sidesalto, og turnet ellers stødig og fint. Dette ble belønnet med 10,55 i karakter, som viste seg å bli høyest av alle jentene i 1.pulje. Benedicte fortsatte konkurransen med et rent og elegant frittståendeprogram. I hopp gjorde hun en høy og stødig kroppert tsukahara som tellende hopp. I avslutningsapparatet skranke hadde hun under treningen gjort en liten justering på øvelsen - også dette mestret hun fint. Totalt etter alle fire apparater fikk Benedicte 39,55 poeng, og lå på en flott 3.plass før 2.pulje. Annika turnet i 2.pulje, og startet sin konkurranse i skranke. Det ble en stopp etter et svevelement fra nedre til øvre holme, men ellers en veldig fin øvelse. På bommen var også Annika svært stødig, med blant annet et nytt vanskelig opphopp av D-verdi, og 10,45 i karakter. I frittstående turnet hun også rent med stødige landinger og gode gymnastiske elementer til 10,65. Hopp var siste apparat. Her imponerte Annika med å vise to ulike saltohopp: kroppert og pikert tsukahara, som ble belønnet med 11,95 og 12,30. Dette var kun tiendeler fra å være blant de 6 beste og kunne turne finale. Totalt oppnådde Annika 41,0 poeng, som holdt til en flott 13.plass, mens Benedicte ble nr.24 av hele 86 gymnaster. I bom var begge jentene nærme finalekvalifisering, med en 8.plass (2.reserveplass) til Benedicte. Dette var alt i alt en meget oppløftende turnhelg for våre juniorer. De viste begge at de absolutt har kapasitet til å hevde seg i norgestoppen, selv med noe mindre treningstimer per uke, og dårligere fasiliteter sammenlignet med de fleste konkurrentene. Nå som turnhallen er på plass håper vi på en fortsatt god utvikling for både disse, og resten av gymnastene i klubben.


Juniorene og de yngre jentene har nå konkurransefri frem til høsten. Om 3 uker går vårens siste konkurranse: NM senior. Her stiller Moss turnforening med jenter, og dette også i lag, for første gang på over 30 år.

Utmelding av Moss turnforening

Postet av Moss Turnforening den 2. Jun 2019
Hei alle sammen! nå nærmer det seg siste trening og avslutning på denne sesongen, de av dere som ikke skal være med videre til høsten må gå inn via denne linken å melde dere av innen søndag 9.6.2019. Hvis dere ikke gjør det så vil dere automatisk bli overført til høstsemesteret.

https://mossturn.wufoo.com/forms/sjmyquy1kffm32/
Unisport Norges Cup nr.2

Postet av Moss Turnforening den 7. Mai 2019


I helgen var disse herlige gymnastene i Asker å konkurrerte i Unisport Norges Cup nr. 2. 
I klasse 2 fikk Oline en fantastisk 1 Plass med poengsummen 52250. Hun hadde også beste poengsum i Hopp med 13250 poeng og i frittstående med 13600 poeng. Linnea turnet til en flott 11 plass med 47950 poeng.
I klasse 1 turnet Benedikte til en fin 18 plass med 48650 poeng.
I 11 årsklassen turnet Vanessa til en super 6 plass med 48450 poeng og i 12 årsklassen fikk Aja-Fatou en fin 15 plass med 47300 poeng, Marthe en 25 plass med 45800 poeng og Signe en 28 plass med 45500 poeng. Gratulerer til dere alle sammen for en fantastisk innsats.Påske

Postet av Moss Turnforening den 10. Apr 2019

Det vil ikke være trening i neste uke som er påske, ønsker dere alle sammen en kjempe fin påskeferie.
Uni Sport-Norges Cup 1 i Stavanger

Postet av Moss Turnforening den 7. Apr 2019


Konkurranse: Uni Sport- Norges Cup nr. 1. i Stavanger 6-7 april 2019 Individuelt beste resultater: Emma 5.plass og Oline 7.plass i kl.2. Alle bidro på lagets resultat. Vi var beste lag i hopp. Det var i alt 27 fulle lag. Benedicte mangler på bilde da hun måtte løpe av gårde for å rekke en buss. Gratulerer alle sammen, supert gjennomført. Kjempe stolt av dere.
Nytt styre i Moss Turnforening 2019

Postet av Moss Turnforening den 6. Apr 2019

Styret i Moss turnforening 2019:

 

Leder:                 Cathrine Hild Hansen

 

Nestleder:           Anne Farstad

 

Styremedlem:     Geir Wiggen

 

Styremedlem:     Marius Hellerud Olsen 

 

Styremedlem:     Kjersti Haugan

Styremedlem:     Elizabeth Olsen

 

Varamedlem:     Siv Skalstad

 

Varamedlem:     Merethe Nordmo

 


 

Valgkomite:

 

Leder:       Eli Rudshagen

 

Medlem:   Carina Myhre Hagen

 

Medlem:   Heidi Hegreberg

 

Idrettslotteriet

Postet av Moss Turnforening den 31. Mar 2019TIL ALLE VENNER I MOSS TURNFORENING!                    

            

TID FOR SALG AV ÅRETS SPORTSLOTTERI 2019

        


Idrett er gøy for barn, ungdommer, voksne, trenere, foreldre og foresatte. Medlemskontingent, treningskontingent, verdifulle private bidrag og kommunalt tilskudd er midlertidig ikke nok til å dekke alle utgifter. Utover disse faste tilskuddene er derfor dugnad viktig inntektskilde for turngruppa.

Når du selger disse Sportsloddene bidrar du til et meningsfullt fritidstilbud. Vi håper du kan investere noen små timer i dette viktige arbeidet for Moss Turnforening. For dere foreldre eller medlemmer kan denne innsatsen være deres takk til klubben som tilrettelegger for sunne og glade aktiviteter.

Det vil bli delt ut  15 lodd til hver familie i foreningen. 

Sportsloddene hentes følgende tider:

                                                                           

            

Gymnaster på Verket

        
            

Onsdag            03.04.19 fra kl. 17.00 og

           

Mandag 01.04.19 fra kl 17.00.

        
            

Verket skole

        
            

Gymnaster på Kirkeparken

        
            

Tirsdag            02.04.19  fra kl 17.00 og

           

Torsdag 04.04.19  fra kl 17.00

        
            

Kirkeparken

        


Beløpet som skal innbetales kr. 450,- for 15 lodd. Innbetalingen skal gjøres til Moss turnforening`s konto nr.  1061.20.57392  innen 29.april 2019.

Takk for sportslig innstilling til en økonomisk dugnad for klubben og lykke til med salget 


For Moss Turnforening
Vennlig hilsen

Styret
Innkalling til Årsmøte 2019

Postet av Moss Turnforening den 3. Mar 2019INNKALLING TIL ÅRSMØTET I MOSS TURNFORENING 2019.

Årsmøtet i Moss turnforening avholdes 03. april 2019 i den nye hallen i Industriveien 2, 1580 Rygge Kl. 18.00.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet må være styret i hende senest 2 uker før årsmøtet.   Helst så tidlig som mulig.

Saksdokumenter vil bli tilgjengelig bl.a. på hjemmeside www.mossturn.no senest en uke før årsmøtet, eller kan fås tilsendt ved henvendelse på mail.

Årsmøtet er åpent for alle, men kun de som er medlemmer i foreningen og har betalt medlems kontingenten på kr. 250,00 er stemmeberettiget.

Vi gjør oppmerksom på at man ikke kan stemme på årsmøtet på vegne av sine barn.  

Det anmodes derfor foresatte om selv å bli medlem av foreningen før årsmøtet, evt. om det er andre i familien som ønsker å være medlem og støtte foreningens arbeid..  

Klikk på linken her  for å bli medlem:

http://medlem.gymogturn.no/portal/page/portal/gt_utv/gt_bli_medlem?p_o3_pk_id=121

Samme link er tilgjengelig også i mailen og på mossturn.no. Det koster kr. 250,- i året å være medlem i Moss turnforening.

Ved å være medlem har dere anledning til å være med å forme foreningens fremtid.
Vi håper å se mange av dere på årsmøtet.  

Mvh. Moss turnforening