Påske

Postet av Moss Turnforening den 10. Apr 2019

Det vil ikke være trening i neste uke som er påske, ønsker dere alle sammen en kjempe fin påskeferie.
Nytt styre i Moss Turnforening 2019

Postet av Moss Turnforening den 6. Apr 2019

Styret i Moss turnforening 2019:

 

Leder:                 Cathrine Hild Hansen

 

Nestleder:           Anne Farstad

 

Styremedlem:     Geir Wiggen

 

Styremedlem:     Marius Hellerud Olsen 

 

Styremedlem:     Kjersti Haugan

Styremedlem:     Elizabeth Olsen

 

Varamedlem:     Siv Skalstad

 

Varamedlem:     Merethe Nordmo

 


 

Valgkomite:

 

Leder:       Eli Rudshagen

 

Medlem:   Carina Myhre Hagen

 

Medlem:   Heidi Hegreberg

 

Idrettslotteriet

Postet av Moss Turnforening den 31. Mar 2019TIL ALLE VENNER I MOSS TURNFORENING!                    

            

TID FOR SALG AV ÅRETS SPORTSLOTTERI 2019

        


Idrett er gøy for barn, ungdommer, voksne, trenere, foreldre og foresatte. Medlemskontingent, treningskontingent, verdifulle private bidrag og kommunalt tilskudd er midlertidig ikke nok til å dekke alle utgifter. Utover disse faste tilskuddene er derfor dugnad viktig inntektskilde for turngruppa.

Når du selger disse Sportsloddene bidrar du til et meningsfullt fritidstilbud. Vi håper du kan investere noen små timer i dette viktige arbeidet for Moss Turnforening. For dere foreldre eller medlemmer kan denne innsatsen være deres takk til klubben som tilrettelegger for sunne og glade aktiviteter.

Det vil bli delt ut  15 lodd til hver familie i foreningen. 

Sportsloddene hentes følgende tider:

                                                                           

            

Gymnaster på Verket

        
            

Onsdag            03.04.19 fra kl. 17.00 og

           

Mandag 01.04.19 fra kl 17.00.

        
            

Verket skole

        
            

Gymnaster på Kirkeparken

        
            

Tirsdag            02.04.19  fra kl 17.00 og

           

Torsdag 04.04.19  fra kl 17.00

        
            

Kirkeparken

        


Beløpet som skal innbetales kr. 450,- for 15 lodd. Innbetalingen skal gjøres til Moss turnforening`s konto nr.  1061.20.57392  innen 29.april 2019.

Takk for sportslig innstilling til en økonomisk dugnad for klubben og lykke til med salget 


For Moss Turnforening
Vennlig hilsen

Styret
Sesongavslutning for apparat partiene vår 2015.

Postet av Moss Turnforening den 3. Jun 2016

Gymnaster og trenere fra apparat parti gutter og jenter avsluttet vårsesongen med en felles oppvisning for foreldre på "se på dag". Mange flotte gymnaster viste frem hva de har lært på turn.

GOD SOMMER ØNSKES ALLE.
Vårens siste kretskonkurranse i Trøgstad.

Postet av Moss Turnforening den 22. Mai 2016

Det deltok 8 spente jenter fra Moss turn i klasse 8-10 år og 16 jenter i klasse 11 år+ i vårens siste kretskonkurranse på Trøgstadlåven.

Hermine Skovdahl, Wenche Thon, Victoria Mikalsen, Vilma Pram Nielsen, Tuva Eide, Maia Eide, Tuva P. Hatlen og Maren Lyby viste frem at de har lært seg mye. Victoria gjorde en flott flikk flakk på bommen, og Vilma turnet frittstående med høye saltoer og musikk. Alle jentene viste at de har lært seg mye nytt og at det er god rekruttering i Moss. Det er ingen rangering i denne aldersgruppen.I klasse 11 år ble vinner Karine Magnussen fra Nedre Glomma, tett fulgt av Mina Sørensen fra Moss turn. Mina hoppet tsukahara og gjorde flikk flakk salto på bom, som viser høyt nivå, og flotte øvelser også i de andre apparater. Det er mange gode jenter i denne alderen i Moss turn og små marginer som avgjør. Annika Hegreberg ble nr. 4 med et frittstående med fine volter og solide øvelser også i de andre apparatene. Benedicte Olsen ble nr. 5. Hun gjorde en vanskelig kombinasjon på bom, og sto støtt. Ingeborg Pram Nielsen ble nr. 6, og gjorde en fin flikk flakk på bom for første gang i konkurranse. Filipa Gjøsund ble nr. 8, og har en flott stil og gjennomfører meget pene øvelser. Det samme gjør Hedda Folland som ble nr.11.


I klasse 12 år gjennomførte Rakel Nyquist solide øvelser i alle apparater. Hun startet konkurransen med et flott hopp, og avsluttet med en flott og stilren frittståendeøvelse. Dette holdt til en fin 2.plass etter Milli Brein-Kjellvik fra Nedre Glomma turn. 3.plassen ble kapret av Elise Farstad Næss fra Moss turn, som gjorde en ny og flott skrankeøvelse i konkurransen. Mari Hamilton på 5.plass hadde også ny skrankeøvelse som hun gjennomførte bra. Mange flinke jenter også i denne klassen fra Moss turn.


I klasse 1 (13-14 år) ble et gull til Emma Hegreberg fra Moss turn. Hun startet med en flott tsukahara og fortsatte med en spennende skrankeøvelse både med overhopp og andre vanskeligheter. Deretter klinket hun til med konkurransens høyeste karakter i bom og avsluttet med et frittstående med både 1 1/2 og helskru.
Oline Rolfsøn lå hakk i hæl med jevne fine øvelser med flott stil som ga høye karakterer i alle apparater. Det skilte kun 0,3 poeng til slutt mellom disse jentene.
Christina Thomassen ble nr. 4. Hun har gjort comeback i turn, og tro til med en nylig innlært baklengs salto på bom. Imponerende!
Maria Windstad gjennomførte også bra og ble nr. 5. Hun var litt uheldig i skranke hvor hun forsøkte på et nytt element, men bra nivå ellers også på Maria sine øvelser og stor fremgang.
Sarah Hamilton gjorde også en ny skrankeøvelse, og fikk et par stopp der. Likevel gøy å øke nivået. Godt gjennomført ellers av Sarah også som ble nr. 8.
Malin Hansen kjørte rene stilfulle øvelser, og gjennomførte en bra konkurranse til en fin 12.plass.Matilde Waldermo vant klasse 2 med god margin, og gjennomførte et særdeles flott frittstående med veldig fin stil. Hun har slitt med noe skade, så gøy å se at hun lykkes.


I lagkonkurransene ble det 3.plass til Moss turn i klasse 8-10 år, 1.plass i klasse 11 -12 år og 1.plass i klasse 1,2,3.

En godt gjennomført konkurranse igjen av jentene fra Moss turn.