Linken for påmelding til våren 2019

Postet av Moss Turnforening den 10. Des 2018Her kommer linken for påmelding til vårens partier.

Gjelder helt nye medlemmer.

Alle som skal melde seg på må ha lest våre retningslinjer for påmelding som ligger i hovedmenyen på siden her, og godtar dem ved påmelding.
Oversikt over våre partier, tider og priser finnes i hovedmenyen.

KLIKK PÅ LINKEN HER:

http://medlem.gymogturn.no/portal/page/portal/gt_utv/gt_bli_medlem?p_o3_pk_id=121

FOR Å ÅPNE SKJEMAET, OG FYLL UT ALLE FELTENE.

Påmeldingene registreres automatisk og legges inn i hht. dato og tidspunkt for registrering.

På partiet apparat turn jenter 6+ er der kun få plasser ledig, da det har vært stor intern overflytting fra våre andre partier.

Vi har derimot plass til mange jenter og gutter på partiet Trampett og tumbling fra 8år+ som er god grunntrening og hopp i trampett og turn på oppblåsbar matte med unge engasjerte trenere.

For de yngre har vi også ledige plasser på Idrettens grunnstige som er lekbetonet innføring til turn.  For gutter og jenter fra det året de fyller 5 til året de fyller 8 år.

Voksne herrer og damer kan melde seg på våre trimpartier.

Det vil bli sendt ut beskjed på mail så raskt vi klarer om dere får plass, eller settes på venteliste. Utmelding fra Moss turnforening

Postet av Moss Turnforening den 2. Des 2018
Alle som skal melde seg ut av Moss turnforening og ikke fortsette etter jul Må gjøre dette innen 9. desember. Kun utmelding via linken blir registrert. De som ikke har meldt seg ut innen denne fristen blir automatisk påmeldt for neste sesong. Les også våre retningslinjer for av og påmelding som ligger på www.mossturn.no

 

Benytt linken her ved utmelding.

 

LINK FOR UTMELDING AV MOSS TURNFORENING

https://mossturn.wufoo.com/forms/sjmyquy1kffm32/

 

Ved bytte av parti, endring av dag/dager ta kontakt med meg på 

mossturnforening@gmail.com

 
Norges finalen

Postet av Moss Turnforening den 18. Nov 2018Kjempeflinke jenter fra Østfold i Norgesfinalen! Laget kom på 4.plass. Sølv til Stina og bronse til Emma i mangekampen! Gull til Stina i både skranke og bom, bronse til Oline i skranke og bronse på både Emma og Benedicte :-) Gratulerer!!
Spis smart foredrag

Postet av Moss Turnforening den 14. Nov 2018


Historisk seier til Moss turforening

Postet av Moss Turnforening den 4. Nov 2018


Foregående helg ble årets siste Norges Cup arrangert i Grimstad. Dette ble en stor opptur for Moss turns jenter, og spesielt for Oline Myhre Rolfsøn som vant i sin aldersklasse (15-16år). Dette er første gang i nyere historie, og på minimum 35 år, at en jente fra Moss turnforening har vunnet en slik individuell konkurranse.

Moss turn stilte med en stor tropp til start: Lisa Garnes Johansen (11), Marthe og Signe Wiggen (11), Aja Fatou Marenah (11), Benedicte Olsen (13), Elise Farstad Næss (14), Mari Hamilton (14), Silje Thorum (15), Emma Hegreberg (15) og Oline Myhre Rolfsøn (15). Totalt deltok ca 230 jenter fra omkring 40 ulike klubber i landet.

I rekruttklassen (11-12 år) deltok 4 av Moss turns i alt 8 rekrutter. Dette var debut i en så stor konkurranse for alle våre deltakende 11-åringer. De gjorde alle en fin figur, med blant annet gode frittståendeprogram med musikk av Marthe, Signe og Aja. I skranke kjørte Lisa best av våre, mens både Aja og Signe holdt seg oppe på bommen, og fikk høye karakterer der. Best av våre ble Aja med en flott 14.plass av i alt 51 jenter.

I klasse 1 (13-14 år) stilte hele 87 jenter til start. Alle våre tre, Benedicte, Elise og  Mari kjørte gode konkurranser. De gjorde alle fine hopp med skru, og kom gjennom sine øvelser i skranke og bom uten fall. På bommen utmerket Benedicte seg spesielt med dagens høyeste poengsum av alle deltakende gymnaster uansett klasse, på 14,30 poeng. Benedicte gjorde i alt en veldig sterk konkurranse og endte på en strålende 5.plass med 50,2 poeng. Elise og Mari også fulgte opp bra som nr. 23 og 25 med henhodsvis 46,3 og 46,15 poeng.  

Våre eldste jenter i klasse 2 (15-16 år) hadde likeledes gode konkurranser. Silje gjorde et av sine aller beste frittståender til 12,25 poeng. Emma, årets kretsmester, hadde dessverre et uhell i hopp. Hun prøvde et vanskelig hopp med salto, men landet ikke med beina først (0 poeng). Hun fikk 4-kampen ødelagt av dette, men bidro godt på laget i de øvrige apparatene. Med et hopp til stående ville hun helt klart vært inne blant de 10 beste. Oline gjorde totalt sett en bunnsolid konkurranse uten noen fall. I hopp gjorde hun en høy og fin pikert tsukahara. I skranke kjørte hun vanskeligst av våre, med blant annet kjemper til 13,05 poeng. I frittstående gjorde hun en god hel skru forover, samt blant annet gode hopp og piruetter. På bom, var hun svært stødig. På tross av at hun hadde en litt vond fot, og måtte ta ut en salto, kjørte hun til hele 13,65 poeng, uten noen store ustødigheter. Dette holdt da helt til seier med 51,7 poeng. En stor gratulasjon til Oline!

Lagresultatet i stigen (13 år og eldre) var total sett svært godt, selv uten en av våre normalt sterkeste (Thea S. Olsen, som er ute med en skade). På bommen hadde jentene totalt kun 1 fall på alle de 6 jentene, og var her det nest beste laget. Totalt ble det en litt sur 4.plass, men som jo er et kjempegodt resultat. I alt stilte hele 19 fulle lag til start.

Dette lover alt i alt godt for Norgesfinalen om 3 uker, hvor Oline, Emma, Benedicte og Silje skal delta. De er kvalifisert inn på kretslaget, og skal her representere Østfold  i lagkonkurransen, samt at det er en individuell konkurranse både i mangekamp og enkeltapparater. Lykke til!
Utlysnig av trener stilling til Tropp konkurranse partiet

Postet av Moss Turnforening den 18. Okt 2018Moss turnforening er byens eldste forening, opprettet 2. oktober 1877, og har gymnaster fra 5 til 80 år som deltar i gymnastikkfestivaler, konkurranser og andre arrangementer.

Rundt 200 aktive gymnaster trener turn i løpet av uken på kirkeparken vgs. og Verket skole. Vi bygger i disse dager ny hall, og håper denne er klar for bruk våren 2019. Denne vil inneholde fullt oppsett for Apparatturn og Tropp.

Som trener vil du ha ansvaret sammen med  hovedtreneren  for kvalitet og treningsmengde og den individuelle utviklingen av gymnastene, gruppen av gymnaster er fra 8-20 år som trener samtidig i hallen.

Det er utfordrene å ha så stort alderspenn samtidig i hallen.

Det vil kreve evnen til å tenke annerledes for å få til en trening som fungerer for alle, når målet er at minimum seks og seks gymnaster skal utvikle seg til noenlunde samme nivå for å kunne delta sammen i konkurranser.

Vi trener kun trampett og tumbling nå, men ønsker på sikt å trene frittstående også.


Vi trener 2 dager i uken, tirsdag fra kl. 19.15 til 21.15 og torsdag fra kl. 19.00 til 21.00 på Kirkeparken vgs.


Kvalifikasjoner:

 •   Trenererfaring
 •    Erfaring innen troppsgymnastikk
 •    Sikringskurs 1 og 2 i trampett
 •    Gode  samarbeidsevner
 •    Kandidaten  må kunne legge frem politiattest.

Egenskaper:

Vi er ute etter deg som ser løsninger, er kreativ, positiv og er selvgående og som strekker seg langt for gymnastene.

Du må trives med et høyt aktivitetsnivå.

Vi er ute etter deg som er genuint interessert i å trene utøvere for å oppnå sine potensialer og som ser utfordringen i å motivere barn/unge til å nå sine mål.


Vi tilbyr:

 •    Som    trener hos oss vil du få mulighet til å ta kurs, videreutvikle deg    som trener og få være med å videreutvikle        klubben vår.

Lønn og oppstart etter avtale. Alle søknader behandles konfidensielt.

Godkjent Politiattest vil være påkrevd.


Spørsmål om stillingen og søknad med CV rettes til Daglig leder Jane Landberg på e-post

mossturnforening@gmail.com


Utlysning av trener stilling til konkuransepartiet

Postet av Moss Turnforening den 18. Okt 2018

Moss turnforening ble opprettet 2. oktober 1877, og dermed Østfolds og en av landets eldste idrettsforening. Vi bygger i disse dager ny hall, og håper denne er klar for bruk våren 2019. Denne vil inneholde fullt oppsett for Apparatturn og Tropp.

Vi har fokus på god kvalitet og effektivitet på trening. Vi arbeider målrettet og seriøst, og er opptatt av at alle skal kunne utvikle seg på sitt nivå. Vi er videre opptatt av mestring og idrettsglede, og at man skal ha det gøy underveis.

Moss turn står inne for NGTF sine grunnverdier om å være: Spennende – inkluderende – visjonær - troverdig.


Konkurransepartiet består av 28 jenter i alderen 8-20 år. Vi har en variert gruppe, hvor de fleste trener for å nå så langt som mulig og trener 4 dager i uken, mens andre ikke sikter fullt så høyt.

Vi trener mandager, onsdager og fredager fra kl. 17.00 til 21.00 og annenhver lørdag.


Arbeidsoppgaver 

 •    Inngå et tett samarbeid med vår nåværende hovedtrener    
 •    Lede/delta i trenerteamet, utvikle våre gymnaster    
 •    Gjennomføre treningsplaner.
 •    Være ansvarlig for forberedelse og trening av utøverne til nasjonale og lokale konkurranser.
 •    Delta på konkurranser med våre utøvere.    

Kvalifikasjoner:

 •    Trenerkurs
 •    Sikringskurs
 •    Grunnleggende turnforståelse og kompetanse  
 •    Erfaring innen apparatturn jenter/kvinner

Personlige egenskaper: 

 •    God kompetanse og erfaring. Både som trener og gjerne utøver.
 •    Positiv, energisk og entusiastisk for idretten  
 •    God lagspiller.
 •    Trives med et høyt aktivitetsnivå.
 •    Genuint interessert i å trene utøvere for å oppnå sine potensialer og som ser utfordringen i å motivere barn/unge til å    nå sine mål.
 •    Arbeidstid vil variere med mellom 4-12 timer i uken, samt stille på samlinger og konkurranser med utøverne og stille      etter behov.    

Vi tilbyr:

 •      Som trener hos oss vil du få mulighet til å ta kurs, videreutvikle deg som trener og få være med å videreutvikle                klubben vår.


Lønn og oppstart etter avtale. Alle søknader behandles konfidensielt.

Godkjent Politiattest vil være påkrevd.Spørsmål om stillingen og søknad med CV rettes til Daglig leder Jane Landberg på e-post

mossturnforening@gmail.com

Østfold Cup 3, Trøgstad

Postet av Moss Turnforening den 4. Okt 2018
Østfold cup 3 på turnlåven i Trøgstad
Vi hadde hele 17 jenter påmeldt i konkurransen


Våre yngste deltakere Emine Flesjø, Vilma Ekeland Hermansen og Tuva Iren Hansen gjorde alle veldig bra øvelser. Jentene i klasse 8-9 og 10 år rangeres ikke, men alle fikk veldig bra total karakterer.

Resultatmessig i de klassene som rangeres plasserte Moss turn seg bra.
I klassen 11 år fikk Tuva Rodal Eide en flott 2 plass , Aja-Fotou Marenah, Signe Wiggen, Marthe Wiggen fulgte på plassene like etter. Lisa Garnaas Johansen ble nr. 8.

I kasse 12 år var det høyt nivå, og seieren gikk til Aurora Walen Arnesen fra Nedre Glomma med 48,50p. 2. plass gikk til Nathalie Andreassen også fra Nedre Glomma med 47,60p. En flott 3.plass til Maia Rodal Eide fra Moss turn med 41,25p

I klasse 1 (13-14år) gikk første plassen til Stina Elvestad fra Trøgstad med 53,30p. En flott 2. plass til Benedicte Olsen fra Moss med 50,80p og en super 3. plass til Elise Farstad Næss med 50,45p.

I klasse 2 Gikk både 1 og 3 plassen til Moss. 1 plassen til Oline Myhre Rolfsøn fra Moss med 52,20p og 3 plass til Silje K. Thorum med 48,05p. Flott gjennomført.

I klassen FIG jr. Turnet Annika Hegreberg til en flott 1 plass med 41,45p.

Dette var en fin gjennomført konkurranse av arrangøren, Trøgstad turn, og veldig bra gjennomført av våre turnjenter.

Gratulerer til alle sammen.

Fin sesongstart for Annika i FIG2

Postet av Moss Turnforening den 10. Sep 2018Fin sesongstart for Annika i FIG2

 

Moss turn var representert blant landets beste turnere i helgen. Annika Hegreberg (13) som også er landslagsgymnast, hadde en fin sesongstart under FIG 2 i helgen.

 

På lørdag var det obligatoriske øvelser etter LEVEL system, hvor Annika hadde nye øvelser i hopp og frittstående. Hun kom seg fint gjennom begge disse, samt bom og skranke uten fall. I styrke og bevegelighetsøvelsen var hun litt uheldig og fikk et fall, men alt i alt en solid gjennomkjøring.

 

På søndag var det vanlige selvvalgte øvelser. Annika startet fint i frittstående. Det ble litt trekk i første volteserie som ble litt lav, men gjorde blant annet gode gymnastiske hopp og fin hel skru bakover. I hopp fulgte hun opp med en meget høy og fin kroppert tsukahara med en stødig landing til 11,90 i karakter. Skrankeøvelsen var også bra inntil hun feilberegnet litt på fritt hjulomsving til håndstående, og måtte ned i bakken. Hun repeterte den derimot flott, og avsluttet med en fin kjempe og engelskmann. I bom, siste apparat, viste hun også en god øvelse, med plant på baklengs salto og fine bevegelser. Noen av hoppene ble litt skjeve og hun måtte begrense spilttene litt, men hadde ingen store ustødigheter. Karakteren ble 10,50, og hun fikk en totalsum på 39 poeng. Annika endte med det på en fin 18.plass i konkurranse med alle de beste juniorene i landet (13-15 år).

Spesielt med tanke på tidlig sesongstart etter ferie var dette en veldig fin gjennomkjøring. 
Oppstart høsten 2018

Postet av Moss Turnforening den 15. Aug 2018OPPSTART HØSTEN 2018

 Alle treningene starter opp i UKE 35.

 VERKET SKOLE:
 Idrettens grunnstige: Onsdag 16.30 – 17.30
 Trampett og tumbling: Mandag 17.00 - 18.30 og /eller onsdag 17.30 – 19.00
 Herrer trim: Mandag 16.00 - 17.00 og torsdag 16.00 – 17.00
 Damer trim: Mandag: 17.00 - 18.00 (sal nede)

 KIRKEPARKEN VIDEREGÅENDE SKOLE:
 Apparatpartiet for jenter: Tirsdag 17.15 - 19.15 og/eller torsdag 17.00 – 19.00
 Utmelding må skje innen 2 september hvis ikke vil det komme faktura.
  Mail sende til mossturnforening@gmail.com

 FAKTURA FOR HØSTSESONGEN 2018.
 Faktura for alle partiene vil komme på mail og sendes ut via NGTF (Norges gymnastikk og turnforbund).
 Det skal betales treningsavgift for det partiet man deltar på + kr. 250,- i medlemskontingent.
 For noen partier kommer dette i samme faktura, men andre vil får det oppdelt i 2 fakturaer.
 Medlemskontingenten dekker bl.a. en forsikring for gymnastene på trening.

 Ønsker dere en fantastisk trenings-høst.
Ny daglig leder og ny mailadresse til Moss turn

Postet av Moss Turnforening den 18. Jun 2018

NB!!

FRA 1.JULI  skal ny mailadresse benyttes ved henvendelse til Moss turnforening`s nye daglige leder Jane Landberg.


Det er mossturnforening@gmail.comBra gjennomført i NM junior!

Postet av Moss Turnforening den 18. Jun 2018

Benedicte Olsen fra Moss ble nr. 22 av over 60 gymnaster som deltok i Norgesmesterskap for junior kvinner.  Gratulerer til Benedicte og trenere.

Det var høy standard i konkurransen, og Moss stilte med fullt lag som plasserte seg som nr. 8.

Oline Myhre Rolfsøn ble nr. 30, Annika Hegreberg nr. 38, Thea Skalstad Olsen nr. 41 og Emma Hegreberg nr. 43.  Bra prestert av alle sammen.

Fullstendige resultater finnes i hovedmenyen.


Sesongens siste kretskonkurranse.

Postet av Moss Turnforening den 11. Jun 2018

Moss turnforening konkurrerte med gymnaster både fra Konkurranseparti 1 og 2 i sesongen siste kretskonkurranse.  Alle våre yngste gymnaster Emine Flesjø , Tuva Irene Hansen, Madeleine Ringsby og Vanessa Engebretsen har hatt bra fremgang denne sesongen og viste frem solide øvelser i Nedre Glomma. Gode fremtidsutsikter for Moss turn med flott rekruttering.

I klasse 11 år var Viktoria Mikalsen best av alle med 42,60p. Sølvet gikk til Aja Fatou og bronsen til Tuva Rodal Eide.   Marthe Wiggen, Lisa Garnaas Johansen og Signe Wiggen fulgte på de neste plassene. Det deltok 10 jenter i klassen.

I Klasse 12 år ble det dobbelseier til Nedre Glomma turn, og en flott 3.plass til Maia R. Eide fra Moss med 44,35p av 6 gymnaster i klassen.

Jentene fra Moss turn ble også beste lag i klasse 11-12år.

Klasse 1 (13-14år) år ble vunnet av Stina Elvestad fra Trøgstad med 53,55p, tett fulgt av Benedicte Olsen fra Moss med 53,00p. Bronsen gikk her til Elise F. Næss med 49,7p. Det deltok 5 gymnaster i klassen.

Klasse 2 ble dominert av Moss turn som deltok med 5 av 6 gymnaster. Oline Rolfsøn stakk av med seieren med 53,65p og dagens høyeste sammenlagt poengsum. Sølvet gikk til Thea S. Olsen og bronsen til Emma Hegreberg. En full premiepall med Mossejenter. Flott gjort! Silje Thorum og Oline ter Haar tok 5. og 6.plassen i klassen.

Annika Hegreberg som nettopp har fått plass på juniorlandslaget, ble nr. 2 i FIG juniorklassen etter Karine Magnussen i Nedre Glomma.

I tilegg ble trener Liliana Buer hedret for sin innsats i uoffisielt Veteran Em av kretsrepresentant Birgit Vallestrand. 

En del av jentene skal delta i NM junior neste helg, og fikk en god gjennomgang av sine øvelser før det.

En fin dag for Moss turn!


Resultater 11år + ligger i hovedmenyen på siden her.  Resultater for de yngre kan ikke offentliggjøres.


Tekst og foto: Hege O. Bjerk

PÅMELDING HER FOR HØSTENS PARTIER.

Postet av Moss Turnforening den 8. Jun 2018

Det vil legges ut en link for påmelding til høstens partier på siden her 15.juni.

Gjelder helt nye medlemmer.

Alle som skal melde seg på må ha lest våre retningslinjer for påmelding som ligger i hovedmenyen på siden her, og godtar dem ved påmelding.

Oversikt over våre partier, tider og priser finnes i hovedmenyen.


KLIKK PÅ LINKEN HER:

http://medlem.gymogturn.no/por...

FOR Å ÅPNE SKJEMAET, OG FYLL UT ALLE FELTENE.


Påmeldingene registreres automatisk og legges inn i hht. dato og tidspunkt for registrering.


På partiet apparat turn jenter 6+ er der kun få plasser ledig, da det har vært stor intern overflytting fra våre andre partier.

Vi har derimot plass til mange jenter og gutter på partiet Trampett og tumbling fra 8år+ som er god grunntrening og hopp i trampett og turn på oppblåsbar matte med unge engasjerte trenere.

For de yngre har vi også ledige plasser på Idrettens grunnstige som er lekbetonet innføring til turn.  For gutter og jenter fra det året de fyller 5 til året de fyller 8 år.

Voksne herrer og damer kan melde seg på våre trimpartier.


Det vil bli sendt ut beskjed på mail så raskt vi klarer om dere får plass, eller settes på venteliste. Gymnastikkfestival 2018

Postet av Moss Turnforening den 4. Jun 2018


Årets Gymnastikkfestival ble holdt i Sarpsborg.

Moss turnforening deltok med gymnaster fra partiene Troppsturn, Apparat turn jenter, Trampett og tumbling og Konkurranseparti 1 og 2  i skjønn forening.  
Alle turnet på lag sammen på Gymnastikkfestival, og store og små representerte Moss turnforening på en flott måte. En herlig gjeng å være på tur med!

Guttene hadde eget opplegg i år med parkour, discgolf m.m., mens jentene prøvde ut hip hop, cheerleading, ackro rock`n roll m.m.

Lørdag kveld var det "konkurranse" i Troppsturn på alle nivåer.  Vår egen trener Marius ble sporty med på "old boys lag" satt sammen av trenere fra flere foreninger.  Til stor underholdning for alle!  

Moss stilte med 2 rekruttlag og 1 senior mix lag, som alle turnet flott. Det var en uhøytidelig konkurranse med BRA-BEDRE-BEST, og vårt ene rekruttlag oppnådde BEST i trampett som ett av få lag.  Stor stas!!  Noen hadde aldri deltatt i Troppskonkurranse før, og det var utrolig varmt i hallen. Alle ga likevel full innsats, og hadde det moro!!

I showet på søndag hadde Moss og Rygge turn en oppvisning sammen i Trampett og tumbling med blanding av breddeturnere og apparatturn konkurransejenter.  Det var moro!
!Alle våre gymnaster var ute på gulvet med en eller flere oppvisninger, fra gymnaster på 6 år til Troppsturnpartiet som hadde eget show som de hadde øvd inn på rekordtid. :-)

Henriette Schaerr, Vetle Vikanes, Karoline O. Bjerk og Kristine O. Bjerk fikk gullmedalje med krans for deltakelse på 7 gymnastikkfestivaler.  Den ble ble høytidelig delt ut av leder i kretsen. 

Selv med varme klasserom til overnatting, køer til matservering og en hall uten aircondition, har det vært en flott og sosial turnhelg.  :-)

KLIKK PÅ LINK FOR VIDEO:

https://www.facebook.com/elisa...Tekst og Foto: Hege O. Bjerk

Våravslutning med konkurranse for apparatpartiet

Postet av Moss Turnforening den 1. Jun 2018

Jentene på apparatpartiet avsluttet vårsesongen med en turnkonkurranse. 

Dette var den første konkurransen for dem, og det var imponerende å se hvor bra de gjennomførte øvelsene sine. De har ikke hatt særlig lang tid til å øve, men tok det igjen i innsats. 

Alle fikk diplom, og i tillegg ble det pokal på beste stil og strekk i hvert apparat. Disse pokalene gikk til Ingvil Skaar i hopp, Sanna Wiborg i skranke, Lela Petrine Mjøen i bom og Sofie Maribel Ericsson i matte. 

Gratulerer til alle jentene og ekstra hurra for de som vant pokal i tillegg. Takk også til alle de flotte trenerne på partiet som trofast har stilt opp på treninger for å lære bort turn til gymnastene våre, og som også steppet inn som dommere i konkurransen. 

GOD SOMMER TIL ALLE!!

Hege :-)

Topp med Tropp i Rola turnfest 2018.

Postet av Moss Turnforening den 28. Mai 2018

Rola turnfest vel gjennomført for Troppsgymnastene i Moss turn. 

Våre flotte rekrutter Tuva I. Hansen, Vilde Vikanes, Pernille Lande, Mathilde Randby, Ingvil Skaar, Charlotte Paasche, Ma-Li Kavli, Maia R. Eide og Tuva R. Eide turnet supert. Lag 2 ble nr. 25 av 57 lag i tumbling (matte) og 37 i trampett. 

Lag 1 manglet 3 gymnaster på laget og hadde ingen mulighet til å plassere seg høyt dessverre. Likevel turnet de flott, fikk god konkurransetrening og mye applaus. 

Seniorlaget Karen S. Pedersen, Martine Lang Nilsen, Kristine Odseid Bjerk, Sarah Hamilton, Robin Sosnowski, Trygve Butenschøn og Vetle Vikanes tok overraskende og gledelig sølv i tumbling og bronse i trampett. Gullet gikk velfortjent til suverene Oslo turn. 

Juniorjentene Oline ter Haar, Miriam Bjørk, Ma-Li Kavli, Mari Hamilton, Sarah Hamilton, Rakel Nyquist og Elise Næss turnet seg til 17.plass i trampett av 41 lag og 20.plass i tumbling.  Alle gymnastene vår gjorde en flott innsats, og mange har mye bra på gang for neste sesong.  

En fin helg i Holmen......


Foto og Tekst:  Hege O. Bjerk

Fine øvelser av K1 jentene.

Postet av Moss Turnforening den 14. Mai 2018

Bra øvelser av jentene fra Moss turn i Norges cup 2, og i Unni & Haralds Pokal. Victoria Mikalsen (11 år) ble nr. 13 av 41 gymnaster, Benedicte Olsen (klasse 1 -13/14år) nr. 12 av hele 95, og Thea S. Olsen (klasse 2 - 15/16år) nr. 6 av 29 gymnaster i Norges cupen i Asker. Veldig bra gjennomført av dem alle.

I Unni og Haralds pokalkonkurranse konkurrerer alle etter internasjonalt reglement. 

I tillegg deltok det gymnaster fra Sverige, Finland, Danmark og Polen

Alle jentene gjorde bra øvelser i alle apparter. Annika Hegreberg ble nr. 20 med 39,70p, Benedicte Olsen nr. 25 med 38,15p, Emma Hegreberg nr. 26 med 38,10p og Oline Rolfsøn nr. 27 med 37,9p. 

Veldig tett blant våre gymnaster, som ble nr. 6 i lagkonkurranser. 

Dette var en fin gjenomkjøring før NM junior som er i juni.

Foto og tekst:  Hege O. Bjerk

Bra resultater i Alpha Factor Trophy

Postet av Moss Turnforening den 4. Mai 2018

Bra innsats av Mossejentene under Alpha Factor Trophy konkurransen i Nedre Glomma 27./28.april, som ble toppet av sølv og bronse til søstrene Emma og Annika Hegreberg i bomfinale.  

Gymnaster fra Norge, Sverige, Danmark og Finland deltok i denne konkurransen. 

Victoria Mikalsen ble nr. 10 i den yngste klassen med 27p., selv med deltakelse i bare tre apparater. Flott innsats. :-)

Elise F. Næss ble best av våre jenter i klassen modifisert FIG jr. klassen med en fin 12.plass av 26 gymnaster. Sarah Hamilton nr. 18 og Silje Thorum nr. 22.  

I FIG jr.klassen (internasjonalt reglement) turnet Benedicte Olsen, Annika Hegreberg, Oline M. Rolfsøn og Emma Hegreberg. Alle gjorde mange flotte øvelser, men best denne gang var Annika Hegreberg med en solid 5.plass sammenlagt.  Storesøster Emma fulgte etter på 9.plass, Benedicte Olsen på 10., og Oline Rolfsøn på 12.plass. Hederlig innstats av alle jentene, men kun Annika og Emma kom videre til finaler på søndagen. 

Etter god turning ble det en flott sølv og bronseplass i bom, samt god øvelse også i skranke for Annika. På toppen stod Karine Magnussen fra Nedre Glomma turn, så hele premiepallen var fra Østfold krets.  Emma var også reserve i hoppfinale.

En fin turnhelg igjen for jentene fra Moss turn, og gøy å delta i en konkurranse med gymnaster fra hele Skandinavia.


FOTO OG TEKST: Hege O. Bjerk
Kretskonkurranse Trøgstad 21.4.2018

Postet av Moss Turnforening den 21. Apr 2018

Mange fine øvelser av Moss turn`s jenter i Trøgstad, hvor Emine Flesjø (8år), Tuva Irene Hansen (9år) og Madeleine Ringsby (10år), turnet seg til lagseier i den yngste klassen.

Tuva Rodal Eide, tok en flott 3.plass i klasse 11 år og hadde den høyeste bomkarakteren av alle i klassen.  Aja Fataou Marenah, Lisa Garsnaas Johansen og  Marthe og Signe Wiggen turnet sin aller første kretskonkurranse, og alle gjorde en strålende debut. Imponerende hva de har lært på kort tid.

I klasse 12 år ble det flott 2.plass og sølv til Maia Rodal Eide etter jevnt bra turning i alle apparater og en særlig fin øvelse i skranke.

Bendicte Olsen stakk av med gullet i klasse 1 (13-14år), og det på sin egen bursdag!  :-)
Hun ble overrasket med bursdagssang under åpningen av konkurransen, og hadde også en sportslig god dag på Turnlåven med dagens høyeste sammenlagtresultat uansett klasse.  Gratulerer til Benedicte!!
Annika Hegreberg ble nr. 2, Elise F. Næss nr. 4 og Mari R. Hamilton nr. 5. i denne klassen. Annika kjørte en skrankeøvelse med høy vanskelighetsgrad og høyeste karakter til henne i skranke av alle klasser. 
Elise gjennomførte bra øvelser i alle appareter og fikk ny pers i frittstående.  Mari turnet jevnt bra i alle apparater, og med spesielt fin stil i bom.

Emma Hegreberg vant klasse 2 (15-16år) og hadde også konkurransens høyeste bomkarakter med 14.3p.  Emma sliter med en skade, så flott gjort å oppnå slike resultater.
Oline Rolfsøn ble nr.2 og turner som alltid stilrent og i hopp utførte hun en flott tsukahara. til høy karakter. Silje Thorum ble nr. 4., og klarter stadig oppover med forbedret stil og vanskelighetsgrad.

Lag konkurransen i klasse 11-12årsklassen ble vunnet av Nedre Glomma turn, mens Moss turnforening tok laggull i klasse 1,2,3.  

En flott dag på Turnlåven i Trøgstad for Mossegymnastene. 


Resultatliste ligger under RESULTATER i hovedmenyen.


FOTO OG TEKST: Hege O. Bjerk


K2 gymnastene i Rola Turnfest

Postet av Moss Turnforening den 16. Apr 2018


Første konkurranse i 2018 og med helt nytt reglement, var det med en viss spenning trenere Marius og Hege reiste til Rola turnfest med 10 gymnaster.

Maia (12år) og Tuva Eide (11år) konkurrerte på lørdag og begge hadde nye frittståendeøvelser med musikk som de gjennomførte strålende. Ingen av jentene med nytt program med musikk har prøvd dette på et frittsåendegulv før, så det var spennene å se om de husket å gå i riktig retning. De klarte seg helt fint, men det er litt ekstra stress for dette.   
I bom var begge jentene bunnsolide og Tuva fikk 13.25p med ett fall og Maia 13.30p, som er supert og helt på høyde med de aller beste i klassen.  
Tuva hoppet flott stift til stående, mens Maia hoppet et fint overslag på hest.
Skranke ble også gjennomført med fin stil av begge jentene.
Maia endte sammenlagt på 20.plass og Tuva på 22.plass av hele 86 gymnaser i klassen. Flott!!

Lørdagskvelden var det Taco og deretter bowling, hvor Marius knuste oss andre... Overnatting i Fjellhallen var også sosialt og hyggelig.


Søndag startet de yngste i første pulje og Emine (8 år) gjennomførte sin beste konkurranse så langt. Flott stil, og lite trekk i alle apparater. Veldig bra!
Tuva Irene gjennomførte også solide øvelser og leverte også et flott frittstående med musikk for første gang.  
Disse yngste gymnastene rangeres ikke,men jentene gjennomførte en super konkurranse.


Søndag ettermiddag var det de eldste jentene sin tur. De startet i skranke hvor Oline satt standarden med en solid øvelse med veldig lite trekk.
Hedda gjorde også sin nye øvelse bra, og begge jentene turner meget stilrent. Mari turner som alltid rent i skranke, men et par stopp trakk litt ned. Sarah gjorde en bra øvelse, og klarte "nesten" å komme i mål med et vanskelig element. Dessverre ble det stopp og litt rot, men likevel bra karakter for begge jentene.
Elise toppet det hele med en flott gjennomført øvelse om den 5.beste skrankekarakteren i konkurransen av hele 62 gymnaster. K2 jentene har få treningstimer og særlig i skranke, så dette var imponerende av dem alle.

Bomøvelsene bar mer preg av usikkerhet, og her trengs det konkurransetrening. Likevel var det mye positivt å jobbe videre med.
Frittstående gjorde alle jentene bra, selv om de ikke har turnet på et frittståendegulv siden siste konkurranse for 5 måneder siden.
Sarah hadde høyest karater denne gangen av jentene på K2 og med 13,2p hadde hun den 9.beste poengsummen i frittstående av alle i konkurransen. 
Oline og Hedda hoppet flotte overslag på hest for første gang i konkurranse, og hele laget hoppet gode hopp.

I denne konkurransen konkurrerte alle stigeturnerne mot hverandre, og ikke delt opp i klasser som vanlig. Jentene konkurrerte derfor her med gymnaster fra 13 år og oppover uansett alder.

En fin sosial helg samt sportlige resultater å være stolte av for både gymnaster og trenere. En flott gjeng å dra på tur med.

Fullstendige resultatlister finne i hovemenyen på hjemmesiden her.FOTO OG TEKST: Hege O. Bjerk
Flott konkurransestart for Troppsgymnastene

Postet av Moss Turnforening den 16. Apr 2018

Flott gjennomført av Troppen i den første konkurransen i 2018. Delt 1.plass til rekruttene i tumbling og 3.plass i trampett. Erik, Gabriel og Sigurd deltok i sin aller første konkurranse, og fikk en skikkelig pangstart sammen med rekruttjentene! 🥇Rekruttene våre er i god utvikling, og det er særlig moro at vi har fått opp flere gutter. Da vi ikke trener på riktig type tumblingbane i Moss turn krevde det litt tilvenning under oppvarming til det nye underlaget. At de klarte å ta 1.plass i tumbling likevel er imponerende. 👏👏 Mosseturnerne har god stil og får lite trekk.

Senior mix troppen fikk god motstand i troppen fra Nedre Glomma, og de endte med en førsteplass i hvert sitt apparat. Veldig gøy at det er flere seniortropper i Østfold. 👍

Fremheves bør Martine, som lærte seg en helt ny serie uken før konkurransen, og som gjenomførte med glans.  Sarah hoppet sporty inn i siste liten da Henriette dessverre ble syk, så vi kunne stille fullt lag. Troppsturn krever at alle jobber sammen, og Troppen viste stor lagånd og flott innsats.

På rekruttlaget deltok: Erik, Sigurd, Gabriel, Ingvil, Wenche, Mathilde og Ma-Li.
På seniorlaget deltok: Martine, Rakel, Sarah, Trygve, Robin og Vetle.
Trenere: Ann Katrin og Hege

Troppen skal i konkurranse igjen senere i mai, og fikk god konkurransetrening nå. Da skal det stilles med lag både i rekrutt, junior og senior. 😀
FOTO:  Hege O. Bjerk og Ann Katrin Reinnel
TEKST:  Hege O. Bjerk
Vårens dugnad - Moss turn

Postet av Moss Turnforening den 13. Apr 2018

TIL ALLE VENNER I MOSS TURNFORENING!

TID FOR SALG AV ÅRETS SPORTSLOTTERI 2018

Idrett er gøy for barn, ungdommer, voksne, trenere, foreldre og foresatte. Medlemskontingent, treningskontingent, verdifulle private bidrag og kommunalt tilskudd er midlertidig ikke nok til å dekke alle utgifter. Utover disse faste tilskuddene er derfor dugnad viktig inntektskilde for turngruppa.

Når du selger disse Sportsloddene bidrar du til et meningsfullt fritidstilbud. Vi håper du kan investere noen små timer i dette viktige arbeidet for Moss Turnforening. For dere foreldre eller medlemmer kan denne innsatsen være deres takk til klubben som tilrettelegger for sunne og glade aktiviteter.

Det vil bli delt ut 10 Sportslodd for ett barn, og 15 lodd for de som har flere barn i foreningen. 

Sportsloddene hentes følgende tider:

Gymnaster på Verket

Onsdag 18.04.18 kl. 17.00 og

Mandag 23.04.18 kl 17.00.

Verket skole

Gymnaster på Kirkeparken

Tirsdag 17.04.18  kl 17.00 og

Torsdag 26.04.18  kl 17.00

Kirkeparken

 

Beløpet som skal innbetales er 300,- kr for 10 lodd og kr. 450,- for 15 lodd.    Innbetalingen skal gjøres til Moss turnforening`s konto nr.  1638.20.73847  innen 15.mai 2018.

Takk for sportslig innstilling til en økonomisk dugnad for klubben og lykke til med salget J

 

For Moss Turnforening
Vennlig hilsen

Styret

Nytt styre Moss turnforening 2018

Postet av Moss Turnforening den 22. Mar 2018

Styret av 2018 i Moss turnforening:

Leder:                 Rolf Folland

Nestleder:           Anne Farstad

Styremedlem:     Siv Skalstad

Styremedlem:     Merethe Nordmo

Styremedlem:     Kent Gøran Vikan

Styremedlem:     Stian Fjeldstad

Varamedlem:     Cathrine Hild Hansen

Varamedlem:     Thomas Borge Malmo


Valgkomite:

Leder:       Eli Rudshagen

Medlem:   Øistein Olsen

Medlem:   Carina Myhre Hagen

Medlem:   Heidi Hegreberg


Apparatpakke til Moss turn fra Sparebankstiftelsen.

Postet av Moss Turnforening den 8. Mar 2018

Tildeling av apparatpakker


NGTF mottok før jul en gavepakke på 5.000.000 kroner fra Sparebankstiftelsen DnB. Midlene var øremerket utstyrspakker til barn og ungdom. Alle lag som er medlem i NGTF fikk mulighet til å søke om en apparatpakke. Fristen for å søke var 23. februar. 

Responsen har vært fantastisk! 180 lag søkte om å få tildelt apparatpakke. Alle søknadene er lest og vurdert, og vi er imponert og glad over hvor mye turnaktivitet som pågår over hele landet. Det er mange gode søkere og det har vært en vanskelig jobb å fordele apparatpakkene. Vi skulle gjerne hatt enda flere pakker å dele ut.

Med så mange søkere kan vi ikke gi konkrete tilbakemeldinger til hvert lag, men i tildelingsprosessen har man tatt utgangspunkt i geografisk spredning, slik at det er delt ut minst en apparatpakke til hver krets. I tillegg har man bevisst fordelt pakkene mellom store og små klubber. Alle lagene som mottar apparatpakke har vist at de setter aktivitet for barn og ungdom høyt.

Vi hadde 24 apparatpakker å dele ut og blant mange gode søkere er disse valgt ut:

Apparatpakke 1. Målgruppe 5-12 år

Rollag og Veggli

Honningsvåg turn og idrettsforening

Alvdal IL Turngruppe

Fana Turn

Tomrefjord IL Turn

Mosjøen IL Turn

Rørvik Gym og Turn

Skjåk Gym og Turngruppe

Østre Toten Gym og Turnforening

Drøbak Frogn IL Tropp og Turn

Høybråten og Stovner IL Turn

Stabekk Turnforening

Bryne Turnlag

Brevik IL Turngruppe

Odds Turnforening

Tromsø Turnforening

Søgne Turnforening

Tjøme Turnforening

Fredrikstad Turnforening

Moss Turnforening

 

 

Apparatpakke 2. Målgruppe 13-19 år

IL Express

Førde IL Turn

Malvik Turn og RG

IL Ivrig Turn
Partiene fulle for vårsesongen 2018

Postet av Moss Turnforening den 6. Mar 2018

Da er sesongen godt i gang, og partiene er fullsatt.  Ventelistene er avsluttet for denne sesongen, og de vil ikke bli overført til neste sesong.

Det er fremdeles ledig plass på Trim for damer og herrer. Ta kontakt på turnmailen@gmail.com for å søke plass til disse partiene.
Kortarmet blå foreningsdrakt - Moss turn

Postet av Moss Turnforening den 6. Mar 2018

Vi har et lite lager av de kortarmede Moss turn draktene og de sorte shortsene med MT i glitter.

De kan bestilles ved henvendelse til turnmailen@gmail.com eller til Hege på trening.

Draktene kan prøves etter treninger på Kirkeparken, og koster kr. 595,- for drakt og kr. 375,- for shorts

Kontonr. for innbetaling er 1061.20.57392.

Det er helt valgfritt om man ønsker å bestille turndrakt og/eller shorts fra Moss turn.


Moss turnforening fikk Tulipanprisen 2018.

Postet av Moss Turnforening den 1. Mar 2018

En fantastisk gave fra Lions Club Moss øst, som vil komme godt med.