Sesongens siste kretskonkurranse.

Postet av Moss Turnforening den 11. Jun 2018

Moss turnforening konkurrerte med gymnaster både fra Konkurranseparti 1 og 2 i sesongen siste kretskonkurranse.  Alle våre yngste gymnaster Emine Flesjø , Tuva Irene Hansen, Madeleine Ringsby og Vanessa Engebretsen har hatt bra fremgang denne sesongen og viste frem solide øvelser i Nedre Glomma. Gode fremtidsutsikter for Moss turn med flott rekruttering.

I klasse 11 år var Viktoria Mikalsen best av alle med 42,60p. Sølvet gikk til Aja Fatou og bronsen til Tuva Rodal Eide.   Marthe Wiggen, Lisa Garnaas Johansen og Signe Wiggen fulgte på de neste plassene. Det deltok 10 jenter i klassen.

I Klasse 12 år ble det dobbelseier til Nedre Glomma turn, og en flott 3.plass til Maia R. Eide fra Moss med 44,35p av 6 gymnaster i klassen.

Jentene fra Moss turn ble også beste lag i klasse 11-12år.

Klasse 1 (13-14år) år ble vunnet av Stina Elvestad fra Trøgstad med 53,55p, tett fulgt av Benedicte Olsen fra Moss med 53,00p. Bronsen gikk her til Elise F. Næss med 49,7p. Det deltok 5 gymnaster i klassen.

Klasse 2 ble dominert av Moss turn som deltok med 5 av 6 gymnaster. Oline Rolfsøn stakk av med seieren med 53,65p og dagens høyeste sammenlagt poengsum. Sølvet gikk til Thea S. Olsen og bronsen til Emma Hegreberg. En full premiepall med Mossejenter. Flott gjort! Silje Thorum og Oline ter Haar tok 5. og 6.plassen i klassen.

Annika Hegreberg som nettopp har fått plass på juniorlandslaget, ble nr. 2 i FIG juniorklassen etter Karine Magnussen i Nedre Glomma.

I tilegg ble trener Liliana Buer hedret for sin innsats i uoffisielt Veteran Em av kretsrepresentant Birgit Vallestrand. 

En del av jentene skal delta i NM junior neste helg, og fikk en god gjennomgang av sine øvelser før det.

En fin dag for Moss turn!


Resultater 11år + ligger i hovedmenyen på siden her.  Resultater for de yngre kan ikke offentliggjøres.


Tekst og foto: Hege O. BjerkKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.