Gymnastikkfestival 2018

Postet av Moss Turnforening den 4. Jun 2018


Årets Gymnastikkfestival ble holdt i Sarpsborg.

Moss turnforening deltok med gymnaster fra partiene Troppsturn, Apparat turn jenter, Trampett og tumbling og Konkurranseparti 1 og 2  i skjønn forening.  
Alle turnet på lag sammen på Gymnastikkfestival, og store og små representerte Moss turnforening på en flott måte. En herlig gjeng å være på tur med!

Guttene hadde eget opplegg i år med parkour, discgolf m.m., mens jentene prøvde ut hip hop, cheerleading, ackro rock`n roll m.m.

Lørdag kveld var det "konkurranse" i Troppsturn på alle nivåer.  Vår egen trener Marius ble sporty med på "old boys lag" satt sammen av trenere fra flere foreninger.  Til stor underholdning for alle!  

Moss stilte med 2 rekruttlag og 1 senior mix lag, som alle turnet flott. Det var en uhøytidelig konkurranse med BRA-BEDRE-BEST, og vårt ene rekruttlag oppnådde BEST i trampett som ett av få lag.  Stor stas!!  Noen hadde aldri deltatt i Troppskonkurranse før, og det var utrolig varmt i hallen. Alle ga likevel full innsats, og hadde det moro!!

I showet på søndag hadde Moss og Rygge turn en oppvisning sammen i Trampett og tumbling med blanding av breddeturnere og apparatturn konkurransejenter.  Det var moro!
!Alle våre gymnaster var ute på gulvet med en eller flere oppvisninger, fra gymnaster på 6 år til Troppsturnpartiet som hadde eget show som de hadde øvd inn på rekordtid. :-)

Henriette Schaerr, Vetle Vikanes, Karoline O. Bjerk og Kristine O. Bjerk fikk gullmedalje med krans for deltakelse på 7 gymnastikkfestivaler.  Den ble ble høytidelig delt ut av leder i kretsen. 

Selv med varme klasserom til overnatting, køer til matservering og en hall uten aircondition, har det vært en flott og sosial turnhelg.  :-)

KLIKK PÅ LINK FOR VIDEO:

https://www.facebook.com/elisa...Tekst og Foto: Hege O. BjerkKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.