Flott turnhelg med 250 gymnaster i 24.cup 2 i Asker

Postet av Moss Turnforening den 8. Mai 2017

For jentene på Konkurranseparti 1 (K1) i Moss turn var 24.cup 2 i Asker 5./6.mai siste konkurranse denne vårsesongen, og de avsluttet med stil. De ha hatt en bra sesong med mange gode resultater, og noen har også forsøkt seg i FIG klassen med hell (internasjonalt reglement).

Annika Hegreberg i klasse 12 år ble nr. 6 av hele 57 jenter med bra øvelser i alle apparater. Hun lyktes godt med både tsukahara i hopp og dobbel salto i avsprang i skranke. I frittstående viste hun bra høyde og splitt i alle hopp og fikk klassens 3.høyeste karakter.
I bom sto hun støtt på bl.a. baklengs salto, men måtte dessverre i gulvet etter et hopp.

I klasse 1 (13-14 år) turnet Emma Hegreberg og Thea Skalstad Olsen. Begge jentene sto på sine tsukaharaer i hopp, og viste flotte fritståendeøvelser. Thea var mer heldig med overhoppet sitt i oppvarming enn i selve konkurransen, men det viser at hun har mer inne. Som vanlig var Thea stabilt god i alle apparater og endte på en flott 7.plass i klassen. Emma kom på 12.plass i samme klasse med over 90 deltakere i klassen. Jentene viser at de henger godt med i toppen.

Matilde Waldermo turnet sin siste konkurranse for Moss turn på en stund, da hun skal turne i USA fremover. Et stort tap for oss, men vi ønsker henne lykke til. :-)
Matilde turner alltid med flott stil og med stabile øvelser ellers avsluttet hun med en fin 6.plass i klasse 2 (15-16år) av 28 deltakere. Matilde hadde også 3.beste frittståendekarakter i sin klasse.

Jentene på konkurranseparti 2 (K2) i Moss turn er ikke helt ferdige med konkurransesesongen sin enda, og de fikk en gjennomgang av øvelsene sine før de skal i Rola turnfest i slutten av mai.
3 av jentene skal også delta i en Troppskonkurranse i Oslo 12.mai, og har mer å glede seg til.

Ingeborg Pram Nielsen gjennomførte en flott konkurranse med bra turning i alle apparater i Asker. Særlig i bom ble det høy karakter etter en stødig øvelse. Ingeborg turner alltid med bra stil og får lite trekk. Hun kom på en flott 18.plass av 57 jenter i klasse 12 år.

Mari Hamilton, Elise Farstad Næss og Sarah Hamilton turnet i klasse 1 (13-14år).
De gjennomførte alle bomøvelsene sine helt uten fall og med god stil, men fikk ikke godkjent alle elementer. De ble premiert med bra karakterer, og det lover godt for neste konkurranse. I hopp gjorde de også alle flotte hopp med lite feil.

Mari gjennomførte en fin skrankøvelse med en hoven og meget vond finger. Bra prestert!
Elise og Sarah gjennomførte begge fine øvelser, men fikk dessverre ikke godkjent de nye avsprangene sine denne gang.

I frittsående hadde Mari og Elise litt endringer i øvelsene sine som trenger mer trening, og alle har litt å gå på ved utførelsene sine her.

Sarah ble nr. 40, Mari nr. 46 og Elise nr. 49 av hele 93 gymnaster i klassen, som er godt prestert.


Veldig bra innsats av alle jentene fra Moss turn, og med en 6.plass i lag i stigeklassene av hele 37 lag ble det en flott avslutning på konkurransen.


Fullstendige resultater ligger under "Konkurranser / Resultater" i hovedmenyen på siden her.

Fra V: Thea, Sarah, Mari, Annika, Ingeborg, Elise, Matilde og Emma.

6.plass Annika, 18.plass Ingeborg i klasse 12 år.

7.plass Thea og 12.plass Emma i klasse 1.

6.plass Matilde i klasse 2.

Vilma var med som heiagjeng og videofilmer. :-)

.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.