Buskerudtrampetten - Troppsturn

Postet av Moss Turnforening den 21. Nov 2017

Maria Windstad deltok på junior jenter laget, men er ikke med på bildet.


Sesongens siste Troppskonkurranse var Buskerudtrampetten 18./19.oktober i Drammen. 10 gymnaster fordelt på et rekrutt og et junior jente lag deltok fra Moss turn.

Juniorlaget med Mari, Miriam, Rakel, Maria, Sarah og Elise begynte sin konkurranse i trampett for Moss turn og gjennomførte uten store feil. laget ble nr. 19 av 31.

Rekruttlaget Mathilde,Sirild, Rakel, Mari og Elise startet sin konkurranse i tumbling, og gjorde rene, pene serier. Dessverre var Ingeborg skadet, så laget stilte med en gymnast for lite. Det gir 3 poeng i trekk, men laget fikk likevel 9.250 i karakter og ble nr. 41 av 60 lag i klassen. Vinnerlaget i klassen fikk 12,400 poeng så det er små marginer, og det viser at jentene fra Moss er på rett vei. 👍

Søndag var det i ingen mulighet for apparatoppvarming, så Junior jentene måtte gå rett i gang med volteseriene sine. De klarte det stort sett greit, men hadde noen "skjær i sjøen". Poengsummen 10,50 og en 15 plass av 30 lag var likevel godt prestert.

Rekruttjentene avsluttet i trampett, og kjørte igjen rene serier. Mathilde var uheldig og slo ryggen i hesten, men kjempet seg tappert gjennom de to siste seriene med flotte saltoer, Ingeborg sin rygg var også blitt såpass bra at hun deltok. 😄 Et par fall og litt rusk gjorde at poengsummen raste noe, men jentene fikk vist at det bor et bra potensiale i dem. En 27 plass av 62 lag og 9,9 i poeng er bra. 😊

Moss turn er en nystartet forening med tanke på Troppsturn. Likevel har jentene og guttene fra Moss hatt et meget positivt år. Mye moro og mange bra prestasjoner i 2017.

Trenerne takker for en bra sesong. :-)


FOTO OG TEKST:  Hege O Bjerk


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.