K2 gymnastene i Rola Turnfest

Postet av Moss Turnforening den 16. Apr 2018


Første konkurranse i 2018 og med helt nytt reglement, var det med en viss spenning trenere Marius og Hege reiste til Rola turnfest med 10 gymnaster.

Maia (12år) og Tuva Eide (11år) konkurrerte på lørdag og begge hadde nye frittståendeøvelser med musikk som de gjennomførte strålende. Ingen av jentene med nytt program med musikk har prøvd dette på et frittsåendegulv før, så det var spennene å se om de husket å gå i riktig retning. De klarte seg helt fint, men det er litt ekstra stress for dette.   
I bom var begge jentene bunnsolide og Tuva fikk 13.25p med ett fall og Maia 13.30p, som er supert og helt på høyde med de aller beste i klassen.  
Tuva hoppet flott stift til stående, mens Maia hoppet et fint overslag på hest.
Skranke ble også gjennomført med fin stil av begge jentene.
Maia endte sammenlagt på 20.plass og Tuva på 22.plass av hele 86 gymnaser i klassen. Flott!!

Lørdagskvelden var det Taco og deretter bowling, hvor Marius knuste oss andre... Overnatting i Fjellhallen var også sosialt og hyggelig.


Søndag startet de yngste i første pulje og Emine (8 år) gjennomførte sin beste konkurranse så langt. Flott stil, og lite trekk i alle apparater. Veldig bra!
Tuva Irene gjennomførte også solide øvelser og leverte også et flott frittstående med musikk for første gang.  
Disse yngste gymnastene rangeres ikke,men jentene gjennomførte en super konkurranse.


Søndag ettermiddag var det de eldste jentene sin tur. De startet i skranke hvor Oline satt standarden med en solid øvelse med veldig lite trekk.
Hedda gjorde også sin nye øvelse bra, og begge jentene turner meget stilrent. Mari turner som alltid rent i skranke, men et par stopp trakk litt ned. Sarah gjorde en bra øvelse, og klarte "nesten" å komme i mål med et vanskelig element. Dessverre ble det stopp og litt rot, men likevel bra karakter for begge jentene.
Elise toppet det hele med en flott gjennomført øvelse om den 5.beste skrankekarakteren i konkurransen av hele 62 gymnaster. K2 jentene har få treningstimer og særlig i skranke, så dette var imponerende av dem alle.

Bomøvelsene bar mer preg av usikkerhet, og her trengs det konkurransetrening. Likevel var det mye positivt å jobbe videre med.
Frittstående gjorde alle jentene bra, selv om de ikke har turnet på et frittståendegulv siden siste konkurranse for 5 måneder siden.
Sarah hadde høyest karater denne gangen av jentene på K2 og med 13,2p hadde hun den 9.beste poengsummen i frittstående av alle i konkurransen. 
Oline og Hedda hoppet flotte overslag på hest for første gang i konkurranse, og hele laget hoppet gode hopp.

I denne konkurransen konkurrerte alle stigeturnerne mot hverandre, og ikke delt opp i klasser som vanlig. Jentene konkurrerte derfor her med gymnaster fra 13 år og oppover uansett alder.

En fin sosial helg samt sportlige resultater å være stolte av for både gymnaster og trenere. En flott gjeng å dra på tur med.

Fullstendige resultatlister finne i hovemenyen på hjemmesiden her.FOTO OG TEKST: Hege O. Bjerk


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.