Bra resultater i Alpha Factor Trophy

Postet av Moss Turnforening den 4. Mai 2018

Bra innsats av Mossejentene under Alpha Factor Trophy konkurransen i Nedre Glomma 27./28.april, som ble toppet av sølv og bronse til søstrene Emma og Annika Hegreberg i bomfinale.  

Gymnaster fra Norge, Sverige, Danmark og Finland deltok i denne konkurransen. 

Victoria Mikalsen ble nr. 10 i den yngste klassen med 27p., selv med deltakelse i bare tre apparater. Flott innsats. :-)

Elise F. Næss ble best av våre jenter i klassen modifisert FIG jr. klassen med en fin 12.plass av 26 gymnaster. Sarah Hamilton nr. 18 og Silje Thorum nr. 22.  

I FIG jr.klassen (internasjonalt reglement) turnet Benedicte Olsen, Annika Hegreberg, Oline M. Rolfsøn og Emma Hegreberg. Alle gjorde mange flotte øvelser, men best denne gang var Annika Hegreberg med en solid 5.plass sammenlagt.  Storesøster Emma fulgte etter på 9.plass, Benedicte Olsen på 10., og Oline Rolfsøn på 12.plass. Hederlig innstats av alle jentene, men kun Annika og Emma kom videre til finaler på søndagen. 

Etter god turning ble det en flott sølv og bronseplass i bom, samt god øvelse også i skranke for Annika. På toppen stod Karine Magnussen fra Nedre Glomma turn, så hele premiepallen var fra Østfold krets.  Emma var også reserve i hoppfinale.

En fin turnhelg igjen for jentene fra Moss turn, og gøy å delta i en konkurranse med gymnaster fra hele Skandinavia.


FOTO OG TEKST: Hege O. Bjerk


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.