Fin sesongstart for Annika i FIG2

Postet av Moss Turnforening den 10. Sep 2018Fin sesongstart for Annika i FIG2

 

Moss turn var representert blant landets beste turnere i helgen. Annika Hegreberg (13) som også er landslagsgymnast, hadde en fin sesongstart under FIG 2 i helgen.

 

På lørdag var det obligatoriske øvelser etter LEVEL system, hvor Annika hadde nye øvelser i hopp og frittstående. Hun kom seg fint gjennom begge disse, samt bom og skranke uten fall. I styrke og bevegelighetsøvelsen var hun litt uheldig og fikk et fall, men alt i alt en solid gjennomkjøring.

 

På søndag var det vanlige selvvalgte øvelser. Annika startet fint i frittstående. Det ble litt trekk i første volteserie som ble litt lav, men gjorde blant annet gode gymnastiske hopp og fin hel skru bakover. I hopp fulgte hun opp med en meget høy og fin kroppert tsukahara med en stødig landing til 11,90 i karakter. Skrankeøvelsen var også bra inntil hun feilberegnet litt på fritt hjulomsving til håndstående, og måtte ned i bakken. Hun repeterte den derimot flott, og avsluttet med en fin kjempe og engelskmann. I bom, siste apparat, viste hun også en god øvelse, med plant på baklengs salto og fine bevegelser. Noen av hoppene ble litt skjeve og hun måtte begrense spilttene litt, men hadde ingen store ustødigheter. Karakteren ble 10,50, og hun fikk en totalsum på 39 poeng. Annika endte med det på en fin 18.plass i konkurranse med alle de beste juniorene i landet (13-15 år).

Spesielt med tanke på tidlig sesongstart etter ferie var dette en veldig fin gjennomkjøring. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.