Over all forventning gode resultater av K2 jentene i Rola Turnfest!

Postet av Moss Turnforening den 2. Mai 2016

Foto: Anne Farstad

Gymnaster fra V: Ingeborg, Elise og Mari.


8 jenter fra konkurranseparti 2 i Moss turn deltok i helgen i ROLA turnfest som ble arrangert av Holmen Tropp og turn. Her deltar gymnaster fra hele Norge og på alle nivåer fra 6 år gamle nybegynnere til noen av de aller beste stigeturnerne i Norge.

Tidlig på lørdag turnet de yngste (6-9år), Tuva Irene Hansen, Hermine Skovdahl, Wenche Therese Thon og Vilma Pram Nielsen. Denne klassen rangeres ikke, og alle fikk flotte deltakerpremie og lagpokal. Jentene gjorde en flott innsats, og Vilma kjørte et flott frittstående med musikk for første gang.

Senere på lørdag var det rekruttjentene (11-12 år) sin tur. Mari Hamilton, Elise Farstad Næss og Ingeborg Pram Nielsen deltok som lag for Moss turn, og jentene turnet over all forventning.

Ingeborg var først ut i bom, og gjorde en flott øvelse med høy karakter selv med ett fall. Deretter var det Mari og Elise sin tur, og de gjennomførte også bra. Dessverre ble det noe fall på alle jentene, men de ble premiert for god stil og fikk bra poengsummer.

Så var det frittstående som sto for tur, og alle jentene gjorde fine program med musikk, høye hopp og bra volter. De lå godt an etter at to apparater var gjennomført, da de reiste hjem på lørdagen.

Søndag var det nye øvelser i skranke og hopp, og igjen var det Ingeborg som turnet først og satt standarden for de andre. Mari og Elise fulgte opp med tilsvarende bra øvelser, og de jobbet seg oppover på resultatlisten.
Siste apparat var hopp, og Ingeborg startet med et av sine beste overslag. Mari og Elise hopper overslag med vending som er litt vanskeligere, og begge hoppet også bedre enn tidligere i år. Dermed ble det bra karakterer på alle Mosse-jentene i hopp.

Dette var en flott avslutning på konkurransen for dem, og ved premieutdeling ble Moss turn`s rekruttlag nr. 5 av hele 23 lag!

Ingeborg kom på en fantastisk 9.plass av 89 rekruttjenter, Mari ble nr. 20 og Elise nr. 22.

Sarah turnet alene i klassen fra 13 år, og gjorde like bra innsats som de andre hadde gjort tidligere i konkurransen. Med ett fall i bom, men bra øvelse ellers, flott skrankeøvelse og frittstående avsluttet hun konkurransen med et flott overslag med halvskru inn og halv skru ut av hesten. En knallbra 14.plass til Sarah av 41 gymnaster er sterkt.

Med gymnaster fra hele Norge var dette et resultat over all forventning. Jentene på konkurranseparti 2 er en del av breddepartiet i Moss turn og har veldig lite treningstid i forhold til sine konkurrenter, så det er imponerende av dem å oppnå slike gode resultater.

Foto: Anne Farstad


Sarah

Foto: Hege O. Bjerk

Fra V: Vilma, Hermine, Wenche og Tuva


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.