Moss turn`s jenter blant landets beste rekrutter.

Postet av Moss Turnforening den 16. Okt 2016

Den årlige Nasjonale rekruttkonkurransen i apparatturn tok plass i Kristiansund denne helgen. Her deltar alle de beste gymnastene i alderen 11-12 år. Moss turns jenter, Annika Hegreberg (11) og Benedicte Olsen (11), hevdet seg blant de beste med henholdsvis en 7. og en 16.plass av i alt 62 11-åringer. Trener for jentene er Liliana Buer.

Jentene startet sin konkurranse lørdag med frittstående og hopp.

Annika kjørte frittstående med høy vanskegrad og god stil, som ble belønnet med høyeste karakter av alle i sin klasse og 14,20 i poeng. Benedicte gjorde også en fin øvelse og satt personlig rekord med 12,40.

Begge fortsatte solid i hopp. Annika hoppet tsukahara-hopp med salto i svevfasen. Det ble litt trekk i landingen, men hun holdt seg på beina.

På søndag var det tid for skranke og frittstående. I skranke ble det en liten miss i avspranget på hver av jentene, men ellers solide gjennomkjøringer. Begge hadde også nye avslutninger med salto med skru av Benedicte og dobbel engelskmann på Annika.

I det siste apparatet bom, var jentene litt nervøse, men klarte seg allikevel fint med 1 fall på Benedicte til 12.80 i karakter, og 2 på Annika, og en karakter på 12,70. Benedicte kjørte her kanskje ain beste øvelse noen gang med mye gode hopp, og blant annet en fin smetterling (salto) som hun stod på.

Etter 4 øvelser resulterte turningen i 50,10 poeng på Annika, og 46,75 poeng til Benedicte. Begge jentene ble premiert blant den beste 3.delen av deltakerne med en flott 7.plass til Annika og en 16.plass til Benedicte.

Utenom det sportslige hadde vi alle også en super tur. Arrangementet var vellykket og jentene hadde det sosialt og hyggelig i møte med andre gymnaster fra rundt om landet.

Neste store konkurranse går allerede om 14 dager, for både rekrutter og de litt eldre jentene. Da blir det Norgescup i Holmen. Vi ønsker alle lykke til!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.