Troppsturnerne med bra gjennomført i Rola turnfest.

Postet av Moss Turnforening den 29. Mai 2017

Moss turn stilte med aspirantlag, rekruttlag, junior og seniorlag i Rola turnfest 27./28.mai.

Det var påmeldt mange lag, og Mossetroppene gledet seg til å delta. Det er lenge siden en del av dem har konkurrert.

Aspirantene Wenche Thon og Vilma Pram Nielsen stilte som eget lag selv om de var litt få. De gjennomførte med glans i både trampett og tumbling og fikk BEST i begge apparater. :-)

I rekruttklassen deltok det 7 jenter denne gang, så de byttet på å delta da det skal være 6 maks på laget i 2 av 3 serier.
Ingvil Skaar, Charlotte Paasche, Sirild Ine Vikan, Ingeborg Pram Nielsen, Elise Farstad Næss og Mari Hamilton gjorde flotte øvelser. I trampett ble jentene nr. 15 av 44 lag, og i tumbling nr. 11. En bra konkurranse av dette laget med noen ganske ferske gymnaster.

Junior jentene Henriette Tveten, Silje Thorum, Sarah Hamilton, Oline ter Haar, "lånte"rekruttene Mari og Elise da det ble skadefrafall. Laget gjennomførte stor sett fine øvelser, men litt rusk her og der. De ble nr. 20 av 25 lag i tumbling og nr. 15 av 26 i Trampett.

Seniorene Robin Sosnowski, Trygve Butenschøn, Karoline O.Bjerk og Karen Pedersen måtte "låne" Silje og Sarah grunnet frafall i rekkene. De gjennomførte alle bra, men alle lagene våre trenger mer konkurransetrening.
Seniorene ble nr. 4 i tumbling og nr. 3 i Trampett.

Både junior og seniorlagene fikk underkjent en hel serie i tumbling for alle gymnastene og noen enkeltserier i hht.nytt reglement.

Alle på Troppen hadde likevel en fin opplevelse, god konkurransetrening og en meget sosial helg.

God gjennomføring av Holmen Tropp og turn som arrangør.

Resultatlister ligger i hovedmenyen på siden her.


FOTO:  Bjørn E. Bjerk
TEKST: Hege O. Bjerk


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.