Juleshow med store og små gymnaster.

Postet av Moss Turnforening den 10. Des 2017

En stor takk til alle gymnaster og foreldre for innsatsen på juleshowet, og ære til alle trenerne som har bidratt gjennom hele sesongen for å få gymnastene dit de er i dag.

Store og små turnere hadde øvd på fine program og danser til juleoppvisning. Det er stor stas å se hvor mange flinke gymnaster vi har, og hvilken idrettsglede som finnes i Moss turn.

                           Konkurranseparti 1 åpnet showet med sine dyktige jenter, som satser og trener mye.  De viste frem et fint program i skranke med morsom "synkronturning" og flotte volter i matte,  til stor glede og inspirasjon.

                                            Turn for gutter og Troppsturn breddepartiet hadde slått seg sammen for anledningen, og viste at de har øvd godt før årets juleshow både i trampett og matte.  

                        

                                     
Konkurranseparti 2 turnet hadde øvd inn en fin dans (laget av trener Karen Pedersen), og viste at de er flinke til å danse i tillegg til å turne. Jentene avsluttet med en høy pyramide.

                         
Våre yngste gymnaster på Idrettens grunnstige imponerte stort med fine ruller og show med fargerik fallskjerm.er er det virkelig mye idrettsglede!
Konkurransetroppen startet sitt show med en  "combat-dans" og fortsatte showet med høye volter i matte for så å avslutte med turn i trampett fra fire kanter.  Flott samarbeid mellom store og små gymnaster på Troppen ga et fint show for publikum.
Apparatparti jenter avsluttet årets juleoppvisning, og også de hadde øvd inn en åpningsdans som ble flott fremført.  De viste videre at de har lært mye i sesongen, og morsomt å se hvor flinke de har blitt.

               

          

                 

                

                             

 

Nissen kom også i år og tok et par sprell i trampetten sammen med sine hjelpere, før det ble delt ut godteposer til alle barna.

 

GOD JUL ØNSKES TIL ALLE.  


FOTO OG TEKST:  Hege O. Bjerk


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.