Kretskonkurranse Trøgstad 21.4.2018

Postet av Moss Turnforening den 21. Apr 2018

Mange fine øvelser av Moss turn`s jenter i Trøgstad, hvor Emine Flesjø (8år), Tuva Irene Hansen (9år) og Madeleine Ringsby (10år), turnet seg til lagseier i den yngste klassen.

Tuva Rodal Eide, tok en flott 3.plass i klasse 11 år og hadde den høyeste bomkarakteren av alle i klassen.  Aja Fataou Marenah, Lisa Garsnaas Johansen og  Marthe og Signe Wiggen turnet sin aller første kretskonkurranse, og alle gjorde en strålende debut. Imponerende hva de har lært på kort tid.

I klasse 12 år ble det flott 2.plass og sølv til Maia Rodal Eide etter jevnt bra turning i alle apparater og en særlig fin øvelse i skranke.

Bendicte Olsen stakk av med gullet i klasse 1 (13-14år), og det på sin egen bursdag!  :-)
Hun ble overrasket med bursdagssang under åpningen av konkurransen, og hadde også en sportslig god dag på Turnlåven med dagens høyeste sammenlagtresultat uansett klasse.  Gratulerer til Benedicte!!
Annika Hegreberg ble nr. 2, Elise F. Næss nr. 4 og Mari R. Hamilton nr. 5. i denne klassen. Annika kjørte en skrankeøvelse med høy vanskelighetsgrad og høyeste karakter til henne i skranke av alle klasser. 
Elise gjennomførte bra øvelser i alle appareter og fikk ny pers i frittstående.  Mari turnet jevnt bra i alle apparater, og med spesielt fin stil i bom.

Emma Hegreberg vant klasse 2 (15-16år) og hadde også konkurransens høyeste bomkarakter med 14.3p.  Emma sliter med en skade, så flott gjort å oppnå slike resultater.
Oline Rolfsøn ble nr.2 og turner som alltid stilrent og i hopp utførte hun en flott tsukahara. til høy karakter. Silje Thorum ble nr. 4., og klarter stadig oppover med forbedret stil og vanskelighetsgrad.

Lag konkurransen i klasse 11-12årsklassen ble vunnet av Nedre Glomma turn, mens Moss turnforening tok laggull i klasse 1,2,3.  

En flott dag på Turnlåven i Trøgstad for Mossegymnastene. 


Resultatliste ligger under RESULTATER i hovedmenyen.


FOTO OG TEKST: Hege O. Bjerk
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.