INNVILGELSE AV SØKNAD

Postet av Moss Turnforening den 27. Nov 2023

SpareBank 1 Stiftelsen Østfold Akershus har mottatt et stort antall søknader. Mange av disse er svært gode, og stiftelsen har måttet gjøre prioriteringer innenfor både formål og økonomiske rammer. Vi har derfor stor glede av å kunne meddele at styret i SpareBank 1 Stiftelsen Østfold Akershus har innvilget nettopp gavesøknaden fra dere:

Moss Turnforening har blitt tildelt 270 000 kroner til innkjøp av Parkour utstyr.

Hva er parkour?
Tricking og Parkour i seg selv er en sammensetting av turn, kampsport og breakdance. Fordelen er at man ikke trenger å følge faste former, men at man får lov til å trene opp mot den stilen/formen man liker. Grenene er nå en offisiell FIG gren i NGTF.

Parkour er kunsten å komme seg fra et punkt til et annet, effektivt og med flyt. Det kan gjøres med for eksempel – cat leap, arm jump, drop jump og wall run.

Parkour er en aktivitet som stimulerer til lek og utforsking. Ved å utforske, prøve og feile vil du lære å time og koordinere ulike kroppsdeler for å forsere hindre.

Parkour er en aktivitet som fenger mange ungdommer, hvor de kan lede og utvikle sin egen aktivitet. Ved å kombinere essensen i Parkour med turnhallen får vi et trygt treningsmiljø som legger opp til styrket mestringsfølelse.

Vi gleder oss!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.