Kjempesuksess for K2 jentene i ROLA turnfest.

Postet av Moss Turnforening den 29. Mai 2017

Gymnaster fra K2 partiet deltok helgen 27./28.mai i Rola turnfest i Holmen, og Sarah Hamilton tok med seg hjem den gjeveste og største pokalen av alle sammen!!. Arrangøren hadde satt opp en vandrepokal, Holmentrofeèt, til stigegymnasten med høyeste karakter i et enkelt apparat.

Sarah turnet bom til karakteren 14.50, og fikk den høyeste karakteren i et apparat i stigeklassen av 45 deltakende gymnaster. Sarah endte også på en imponerende 3.plass totalt i klassen med 48,85p.

Elise Farstad Næss turnet også meget godt og kom på en flott 6.plass i samme klasse med 47,5 p.
Lagvenninnen Mari Hamilton kom på 8.plass med 46,85p, så det var tett i toppen her.
Oline ter Haar turnet også bra og ble nr. 23 med 36,05p.

Moss turn`s lag i stigeklassen ledet lenge, men kom til slutt på en flott 2.plass etter Holmen Tropp og turn, og hele 13,45p foran Hammer på 3.plass.

I rekruttklasen var det høyt nivå, og Ingeborg Pram Nielsen turnet til en fin 5.plass med 47,2p av hele 61 gymnaster.
Totalt sett en bra gjennomført konkurranse igjen av Ingeborg.
Vinner av klassen kom fra Holmen Tropp og turn.

Srild Vikan gjorde også en fin konkurranse, og ble nr. 36, og det samme gjelder Tuva Hatlen som ble nr. 40 i klassen. Maren Lyby stilte med en skadet finger som gjorde at hun dessverre ikke fikk stilt i alle apparater denne gang. Hun turnet likevel bra i 3 apparater i Rola. Tuva hadde ny skrankeøvelse som hun gjenomførte bra, og alle jentene har mye bra på gang.

Rekruttjentene ble nr. 7 av 13 lag denne gang.

Våre aller yngste gymnaster stilte i oppvisningsklassen, og Vilma Pram Nielsen viste frem ny bomøvelse med flikk flakk på bom. Dessverre landet hun på et strakt kne underveis, så det ble en litt begrenset konkurranse for henne ellers. Wenche Thon og yngstemann Emine Flesjø turnet sine øvelser bra og alle fikk fine premier. Tuva Irene Hansen er skadet, men deltok som heiagjeng for alle jentene. :-) Denne klassen rangeres ikke.

Kristine og Hege O. Bjerk er trenere av gruppen, og stolte av jentene som trener apparaturn kun 7 timer i uken. Håpet er at jentene får bedre treningsforhold når Moss turn`s hall blir en realitet.

En flott helg i Holmen med konkurranse, overnatting og sosialt samvær er avsluttet for denne gang.
En stor takk til arrangøren Holmen turn for et flott arrangement.

Da er konkurransene over for denne gang. Nå venter styrketrening og trening av nye elementer på gymnastene, før neste konkurransesesongen starter til høsten igjen.

Resultatlister finnes i hovedmenyen på siden her.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.